Uzun süredir tedavi gören CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 24 Haziran seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olacak.
ABD Hava Milli Muhafız Teşkilatına ait bir askeri uçağın düştüğü bildirildi.
HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu, CHP, İYİ Parti, SP ve DP'nin olası milletvekilliği seçimlerinde ittifak yapmasına ilişkin, "Bu ittifak sağ bir ittifak olmaktan öteye geçmeyecekt
SON DAKİKA HABERİ: AK Parti'de 316 milletvekili Erdoğan'ın adaylığı için imza verdi. AK Parti, cuma günü Erdoğan'ın adaylık başvurusunu yapacak.
Nikola isimli şirket, Tesla Semi araçlarında kendi tasarımlarının kullanıldığını iddia ederek 2 milyar dolarlık tazminat davası açtığını açıkladı
Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) açıkladığı verilere göre, Türkiye'de 2017-2018 öğretim yılında üniversitelerde 7 milyon 560 bin 371 öğrenci eğitim alıyor.
Facebook F8 geliştiriciler konferansında WhatsAppa gelecek iki yeni özellik duyuruldu. WhatsApp uygulaması 450 milyon günlük kullanıcıya sahip ve her gün 2 milyar dakika uzunluğunda görü
1974'te kurulan CHP-MSP koalisyonun üzerinden geçen 44 senin ardından Milli Görüş Hareketi ve CHP seçim ittifakı nedeniyle yeniden bir araya geldi.
24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak olan 50 bin Türk vatandaşı Suriyeli mülteci, seslerini duyuracak ve Türkiye'deki sorunlarının çözümünde adımlar atacak bir ismi TBMM'ye göndermek is
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun bu ziyaret sırasında Baykal'a milletvekilliği adaylığı
Milliyet yazarı Serpil Çevikcan, Ak Partin'nin önemli gündem konusu olan milletvekili listesini mercek altına aldı.
CHP, İYİ Parti, SP, ve DP ittifak konusunda anlaşmasının ardından CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den bir tweet geldi.
Samsunlu 20 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti'ye başvurdu.
Azerbaycan milletvekili Gudrat Hasanguliyev, Ermenistan'daki durumun iç savaşa dönüşebileceği konusunda uyarıda bulunarak Bakü'nün bu fırsatı değerlendirmesi ve Dağlık Karabağ'ı geri a
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Ne yapacağını bilmeyen CHP yönetiminin, millete de devlete de CHPye de hayrı yoktur." dedi.