Mısır'da darbe karşıtı 529 kişiye idam cezası veren hakimin, 25 Ocak devrimi sırasında göstericileri öldürmekle suçlanan tüm sanıklar için beraat kararı verdiği ortaya çıktı.
Afrika’nın batısında yer alan Gine’de ortaya çıkan ebola virüsü salgını nedeniyle 59 kişi öldü. Dünya Sağlık Örgütü yetkilileri, son derece tehlikeli olan virüsün komşu ülke Si
Ekonomi Bakanı Zeybekçi, "Bağımsız bir ülkenin kabul etmemesi gereken anlaşmayı yeniden müzakereye açacağız" dedi.
Başkent Beyrut'ta, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed yanlıları ve karşıtları arasında çıkan çatışmalarda bir kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, Kudüs'ün Kafkasya kökenlilerin yaşadığı Ebu Guş semtinde yapımına 6 milyon dolar yardımda bulunduğu caminin açılışını yaptı.
Ebeveyn problemi üstlendiğinde, çocukla iletişim kurmak şu şekilde bir tutum gerektirir: "Bir sorunum var ve yardımına ihtiyacım var". Bu tutum çocuk problemi üstlendiğinde ve ebeveyn ilet
Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Mısırlılar, New York şehrindeki Times Meydanı’nda toplanarak, 3 Temmuz darbesini ve darbe karşıtlarına uygulanan şiddeti protesto etti.
Kırım Tatar Milli Meclisi Eski Başkanı Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Ukrayna Parlamentosu’nun Kırım Tatarları’nı Kırım’ın yerli halkı olarak kabul eden yasa tasarısını onaylamas�
İsrailli kaynaklar Telaviv’in, Amerika'nın geçen yıl dondurduğu Mısır’a askeri yardımların tekrar başlaması için büyük çaba harcadığını söylüyor.
Samsun'da bir kadının ismini kullanarak müstehcen resimlere yer veren sahte hesap askıya alındı.
Darbe yönetiminin 'terör örgütü' ilan ettiği Müslüman Kardeşler'in yargılandığı ülke tarihinin en büyük davası 24 Mart Pazartesi gününe ertelendi. Teşkilatın lideri Muhammed Bedii
Ülkenin kuzeyindeki Trablus'ta, 20 Mart Perşembe gecesi Suriye rejimi yanlıları ile rejim karşıtları arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter, 2 yıl önce Fransa'nın talebi üzerine, Yahudi karşıtlığını körükleyen 350 bin tweeti silmişti.
Darbe karşıtı öğrenciler ülkenin birçok kentinde gösteri düzenledi. Polis, İskenderiye Üniversitesi'ndeki gösteriye gaz bombası ve plastik mermi ile müdahale etti.
Mısır’da darbe karşıtı hareket, Ağustos 2013'de Rabia Meydanı'ndaki gösterilerin dağıtılması olaylarında 1282 kişinin öldüğünü, 5 bin kişinin yaralandığını ve 350 kişinin kay