Şırnak'ın bağlı Yeniaslanbaşar köyü karakolundan açıköğretim sınavına gitmek için ayrılan 2 askerden haber alınamıyor Askerlerin PKK'lılar tarafından kaçırılmış olabileceği i
Suriyeli Ali Alsaho’nun bu resimdeki en küçüğü 20 günlük 7 çocuğu ve eşi Yunanistan’a geçmek isterken Ege’de boğuldu. Tek isteği kayıp 3 çocuğu ve eşinin cesedini bulmak ve artık
ABD Hazine Bakanlığı Terörizm ve Finansal İstihbarattan Sorumlu Müsteşar Vekili Adam Szubin, Beşşar Esed rejiminin, IŞİD petrolünün ana müşterisi olduğunu belirtti.
İran seçkin savaş birimi olan Devrim Muhafızları Birliklerini verdiği büyük kayıplar nedeniyle Suriye'deki operasyonlardan geri çekiyor.
Hükümetin bir yıllık eylem planları arasında yer alan seçim barajı önümüzdeki yıl içinde düşürülecek. Barajın yüzde 7'ye düşürüleceği belirtiliyor
Rus bakan Lavrov, IŞİD'le müğcadele kapsamında acilen Türkiye - Suriye sınırının kapatılması gerektiğini savundu
Rusya, Türkiye ile yaşanan gerilimin ardından Rus turistler için alternatif geliştirmek amacıyla harekete geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşürülen Rus uçağının kara kutusunun Putin'e ulaşmasıyla ve Putin'in bunu inceleyeceğini açıklamasıyla ilgili soruya 'neyi incelerse incelesin, bizim radar kay
İstanbul’daki ağaçlara yerleşen ve Çin’den geldiği tahmin edilen böcekler yüzünden 1300 ağaç kesilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne başvurusunun dürüst bir adım olmadığını ifade etti.
Afganistan’ın başkenti Kabil’de İspanya Büyükelçiliği’ni hedef alan bir bombalı saldırı düzenlendi. Taliban militanlarının bomba yüklü bir aracı infilak ettirdikten sonra bölgedeki
Diyarbakır’da Fatih Camii, PKK ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalarda büyük hasar aldı ve yandı. Caminin halini gören Diyarbakırlı kadınlar gözyaşlarını tutamadı.
Rusya'da üzerinde Türkiye karşıtı sloganlar olan tişörtlerin imalatı, Türkiye'den kumaş ithalatının aksaması nedeniyle yapılamıyor.
Rusya'ya ait savaş uçakları Türkiye sınırına 3 kilometre ötede bulunan Naciye Kasabası'ndaki bir camiyi bombaladı.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristler tarafından barikatların arkasına bırakılan giydirilmiş cansız manken bulundu.