İstihdam seferberliğine kamudan büyük katkı geldi. Önümüzdeki dönemde Milli Savunma Bakanlığı’ndan THY’ye, Maliye Bakanlığı’ndan Diyanet İşlerine, Sermaye Piyasasından PTT’ye kad
MHP Lideri Bahçeli, referandum tartışmaları için "Hiç kimse kriz çığırtkanlığı yapmamalıdır. Hiç kimse sokaklardan medet ummamalı, bunu aklına dahi getirmemelidir." dedi.
Fransa'nın sözde en ünlü uluslararası politika uzmanlarından Philippe Moreau Defarges denen faşist alçak "Cumhurbaşkanı Erdoğan öldürülmeli" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay, 'Muhtemelen evet oyları sandık başlarında çalındı. İnsanların kanaatkar olmaları ve sonucu kabullenmeleri lazım' şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Şuna inanıyorum, bundan sonra yapılacak ilk seçimlerde Meclis'e girecek partilerin bir numaralısı Saadet Partisi olacak" dedi.
İran'ın önde gelen Sünni alimlerinden Abdulhamid İsmailzehi, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sünnilerin aday olmalarını engelleyen anayasa maddesinin değiştirilmesini istedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, bir süre önce "Bülent Arınç darbenin Başbakanı olacaktı" iddiasını da değerlendiren AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner
Bu noktada niçin Ferisîlik ve Ferisîler hakkında yazdığım merak konusu olabilir. Beni böyle bir yazı yazmaya sevk eden temel saik, bu seneki kutlu doğum programlarında “güven” ve “güve
Müslümanlar olarak gün geçtikçe yaşayan değil, tartışan bireyler olma eğilimini benimsemiş gözükmekteyiz. Halbuki din, sadece iman değil, aynı zamanda ameldir. Kaliteli, seviyeli âliml
Referandum sonuçlarıyla birlikte memurlardan taşerona, borçlulardan işçilere herkesi ilgilendiren değişikliklerle ilgili detaylar netleşmeye başladı. İşte yapılacak tüm düzenlemeler...
Referandumun kabul edilmesinden sonra, iki tehlikeli süreci devreye girdirecekler şer güçler ve şebek-e-leri: Bir yandan ülkeyi genel bir kaos ve terör ortamına sürüklemeye; öte yandan da �
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Önemli miktarda mühürsüz oy pusulası var. YSK'nın kanunda çok açık belirtilen bir hüküm üzerinde yorum yaparak karar vermesi, o zaman b
Alman Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, "Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması" ve "Alman askerlerinin İncirlik üssünden çekilmesiyle" ilgili olarak çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
AB'nin Genişlemeden Sorumlu Komiseri Hahn, Türkiye-AB ilişkileri konusunda temel bir tartışmanın başlamasının zamanın geldiğini söyledi.
Dört otomobilin çarpıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2'si çocuk 5 kişi yaşamanı yitirdi, 6 kişi ise yaralandı.