Nazarbayev'in tarım arazilerini yabancı şirketlere kiraya verme kararı, protestolar üzerine askıya alındı
Edirne'de Selimiye'nin ve tarihi şehrin dokusu için binalarda yükseklik izinleri konusunda yeni kararlar alınacak
Suudi Arabistan'ın önümüzdeki aylardan itibaren Asya ülkelerine sattığı petrole zam yapacağı iddia edildi
Hamas, Gazze'de yeni bir savaş istemediklerini ancak İsrail'in Gazze'de tampon bölge oluşturmalarına izin vermeyeceklerini açıkladı
Kosova Meclis Başkanı, "Kosova Türkiye’den uzaklaşmalı" açıklaması yaptı
Amerikalı General Charles Cleveland, Afganistan'da El Kaide ile Taliban'ın birbirine yaklaştığını ve bu durumun örgütleri yeniden yapılandırabileceğini açıkladı.
Almanya'da 8’i Türk 10 kişiyi öldüren aşırı sağcı Nasyonal Sosyalist Yeraltı örgütü sanıklarının yargılandığı davada 3 yıl geride kaldı.
S&P'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin yabancı ve yerel para cinsinden kredi notlarının sırasıyla 'BB+' ve 'BBB-' olarak korunduğu belirtildi.
Guantanamo'da mahkum olan Muhammed el Hamiri, geçirdiği 13 sene boyunca yazdığı mektuplarla yaşadıklarını kağıda döktü.
Moody's, düşük petrol ve doğalgaz fiyatlarının, petrol sahası ve sondaj endüstrisinin görünümünü olumsuz etkilediği uyarısında bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Can Dündar'a adliye önünde yapılan silahlı saldırı girişimi sonrası açıklamalarda bulundu.
MİT TIR’ları davasında karar beklenirken, adliye çevresinde bekleyen Can Dündar’a silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Dündar olaydan yara almadan kurtulurken, saldırgan gözaltına al�
Başbakan Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu ile Konya'nın Taşkent ve Hadim ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.
Giresun'un Çaldağ beldesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan başçavuş şehit oldu.
Başbakan Davutoğlu'nun veda konuşmasında kullandığı 'refik' kelimesi en çok aranan kelime oldu