İki ülke arasında yürütülen müzakereler çerçevesinde bugün gerçekleştirilmesi planlanan görüşmelerin iptal edildiği duyuruldu
Filistinliler, İsrail devletinin kuruluşuna zemin hazırlayan "Balfour Deklarasyonu"nu yıl dönümünde protesto etti.
Beş ciltlik Müslümanların Tarihi kitabıyla tarihi algılama yöntemimizin kodlarını tartışmaya açan ve yeniden bir tarih okuma yöntemi öneren Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, insanlık ta
Isaac Cordal bir sokak sanatçısı. 2002 yılından beri yapıp sokaklarda sergilediği minik heykelleri ile insanın dünyaya yaptıklarını yeniden insana göstermek istiyor. Tüm dünyayı ilgile
Obama'nın IŞİD politikası ve stratejisi müttefiklerinden ve başta Pentagon olmak üzere ABD güvenlik kurumlarından tepki çekiyor.
HDP'nin 1 Kasım eylem çağrısı sonrası terör yandaşları Okmeydanı ve Gazi Mahallesi'ni karıştırdı. Güvenlik güçleri, biber gazı ve TOMA'larla vandallara müdahale başlattı.
Eski Kudüs Müftüsü ve Mescid-i Aksa İmamı açıklamalarda bulundu.
Suriye'deki muhalif gruplardan Suriye Devrimciler Cephesi, 'sivillerin can güvenliği' gerekçesiyle, Nusra Cephesi tarafından kuşatılan İdlib'in güneyindeki Cebel Ez Zaviye'den çekildi.
Muharrem ayında ülke genelinde 32 bin güvenlik görevlisi görev yapacak
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, cumartesi günü Kobani yakınlarındaki IŞİD mevzilerine beş hava saldırısı düzenlendiğini açıkladı. Irak'ta da beş ayrı bombardıman yapıldı.
Yenikapı'dan Maslak'a uzanan metro hattının İstinye ayağı için düğmeye basıldı. Sabah'ın haberine göre, İstanbul Boğazı'ndaki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yeni bir metro hat
Bartın'ın Amasra ilçesinde özel kömür işletmesine ait maden ocağında galeri açma çalışması esnasında göçük oldu. Göçük altındaki üç Çinli'den sadece biri kurtarılabildi.
Başbakan Davutoğlu, Ermenek'teki kazayla ilgili olarak yaptığı konuşmada önümüzdeki günlerde hayata geçecek şikayet hattı hakkında konuştu.
Nijerya’da 300’e yakın kızı kaçıran Boko Haram örgütü, kızların Müslüman olduğunu ve evlendirildiğini açıkladı.
Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın Mütevelli Heyeti Üyeliği'nden istifa eden ve 17 Aralık sürecinde cemaatla yaşadığı gerilim sonrası bir dönem Genel Yayın Yönetmenliği'ni de yaptığı