Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin ABD merkezli CBS kanalına verdiği ancak daha sonra yayımlanmasını istemediği röportajdaki sözlerine tepki yağdı.
Uluslararası hacker grubu Anonymous'un indirdiği 'Integrity Initiative' belgelerinde, İngiltere Dışişleri Bakanlığı tarafından finanse edilen kuruluş, Hollywood ve diğer Batılı film sekt
Bursa'nın İznik ilçesinde, Roma döneminden kalan 2000 yıllık surlara sprey boya ile yazı yazılması tepki çekti.
Sudan'da 19 Aralık 2018'te başlayan ve ülkenin birçok noktasına yayılan gösterilerde tutuklanan kişi sayısı 816 olarak açıklandı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 'mahrem' yapılanmasında yer aldıkları iddia edilen 10 zanlının yakalanması amacıyla Mardin merkezli 8 ilde operasyon başlatıldı.
ABD Başkanı Trump, 'Suriye'den çekilme planıyla ilgili yaptığım ilk açıklamalarda bir değişiklik yok.' dedi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni yıl için asılan afişte Edirne isminin Yunanca olarak yer almasına ilişkin açıklama yaptı. Gürkan, "Biz bu afişlerde Yunan ve Bulgar turistlere
Venezuela Devlet Başkanı Nicols Maduro, kendisini “yasa dışı” ilan eden ve “geçici hükümet kurulması” yönünde çağrı yapan Ulusal Meclisi tanımadığını duyurdu.
Lübnan'da etkili olan ve "Norma" olarak adlandırılan kar fırtınası hayatı olumsuz etkiledi. Ülkeye sığınan mültecilerin ise zor durumda olduğu bildirildi.
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; 2018’in son iki ayında ölümlü trafik kazası sayısı yüzde 26.7 azaldı.
Hayatta karşılaşılan bazı olaylarda adalet hemen tecelli edebiliyor.
Metin Külünk, Facebook hesabından yaptığı canlı yayında, "Buradan açıkça söylüyorum, 31 Mart'a kadar sokaktan gelen bilgilere itibar etmeyen, o bilgileri sırf istedikleri isimleri aday
BBC Türkçe'nin aktardığına göre Enes Kanter, Newsbeat adlı programa telefonla bağlanarak soruları yanıtladı.
1 Ocak 2019 tarihi itibarıyla devletin işletmeciliğinde olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bu sene zam yapılmazken Yap-İşlet-Devret modeliyle özel sektör
Oyuncu Metin Akpınar hakkında bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı silahlı isyana tahrik etme" suçundan