Aile ve çocuk dostu yapım ve dizileri yayımlayan kanallara teşvik ödülü, bu yapım ve dizilere ise aile ve çocuk dostu yapım ve dizi unvanı verilecek.
Avrupa Birliği (AB), İran nükleer anlaşmasının işe yaradığını vurgulayarak, feshedilmemesi gerektiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün TSK arşivi tamamıyla açılmıştır incelemeye hazırdır, Cumhurbaşkanlığı arşivi hazırdır, yüreği yeten varsa gelsin" dedi.
Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir araştırma, Başkan Trump ve ekibine olan güvenin giderek düştüğünü gösterdi.
Bahçelievler'de kuyumcu kuryesinin önünü kesen gaspçılar, araçtan 1 milyon 200 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı.
TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, 'Dumankaya ile ilgili Alman bir firma ile anlaşmak üzereyiz. Dumankaya'daki mağduriyeti 10 gün içinde çözeriz' açıklamasında bulundu
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Ambargolar altında ya da değil, kendi ayaklarımızın üzerinde durmalıyız" dedi.
İzmir Aliağa'da FETÖ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan ve botla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 örgüt mensunu hava destekli operasyonla yakalandı.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesi talebine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den olumlu yanıt geldi.
Ermenistan'daki parlamento seçimlerinde muhalif lider Nikol Pashinyan, Başbakan seçildi.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesi talebine Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den olumlu yanıt geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ey batı, siz bizim kutsal kitabımıza saldırdıkça biz sizin kutsallarınıza saldırmayacağız, biz sizler gibi aşağılık değiliz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobiliyle ilgili detayları cuma günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklayacak.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, olası Münbiç operasyonuyla ilgili "Görüşmeler sürüyor, ABD ile diplomasiyi sürdüreceğiz." dedi.
Venezuela ziyaretinde konuşan Filistin Devlet Başkanı Abbas, "Bu kıtadan bazı ülkelerin (Latin Amerika) büyükelçiliğini Kudüs'e taşımayacağını umuyorum. Bu uluslararası hukuka aykır�