669 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması ve Milli Savunma Üniversitesi Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname, Resmi G
Cumhurbaşkanı Erdoğan, askeri okulların kapanacağını Milli Savunma Üniversitesi kurulacağını belirtti.
‘Gölge CIA' olarak bilinen ABD merkezli düşünce kuruluşu Stratfor, Türkiye'deki darbe girişimininde kilit rolün Gülenci cunta tarafından oynandığını, ancak Gülen hücrelerinin, TSK iç
ABD’deki model örnek alınarak doğrudan Cumhurbaşkanına bağlı özel birlik kurulacak. TSK sadece güvenliğe odaklanacak. Personel ve lojistikten MSB sorumlu olacak.
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Yemen'de kurulan 'Devrimci Komite'yi tanımadığını açıkladı.
FETÖ, Romanya'daki kurumlara sızmak için örgüt faaliyetlerini perdeleyerek ülkede eğitim kurumlarıyla ön plana çıktı. Dünya genelinde 140'tan fazla ülkede yapılanan FETÖ, Romanya'da so
Türkiye'nin Cakarta Büyükelçiliği, Endonezya hükümetine Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı kuruluşların kapatılması çağrısında bulundu.,
Trump'ın danışmanı Hillary Clinton'un Gülen'le olan bağlarının tehlikesine dikkat çekiyor. Bazı ABD'li medya kuruluşları da aynı görüşte.
Almanya'nın Köln kentinde 31 Temmuz Pazar günü düzenlenecek Darbeye Karşı Demokrasi Mitingi'ne çeşitli kesimlerden yaklaşık 100 kuruluş destek vereceğini açıkladı.
Baden Württemberg Eayaleti, Türkiye'den gelen Gülen kurumlarının denetlenmesi talebini reddetti
Darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Sincan Ceza İnfaz Kurumuna düzenlenen operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 76 infaz kor
FETÖ-PDY soruşturmaları kapsamında Aydın merkezli Tuğba Kuruyemiş firmasının ortaklarından Ahmet Tonkul da gözaltına alındı.
Türkiye Radyo Televizyon kurumu, 15 Temmuz akşamı sözde darbe bildirisinin yayınlandığı Yeni Haber Stüdyosu’nun adının 15 Temmuz Millet Stüdyosu olarak değiştirildiğini açıkladı.
Türkiye'nin Bangkok Büyükelçiliğinin Tayland hükümetinden ülkede faaliyet gösteren FETÖ ile ilişkili kurumların araştırılmasını istediği belirtildi.
Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve iki oğlunun da bulunduğu toplam 78 kişi gözaltına alındı.