Bitlis Valiliği, bazı köylerdeki oy sandıklarının il ve ilçe merkezlerine taşınması ve seçmenlerin buralarda oy kullanması için Yüksek Seçim Kurulu'na teklifte bulundu.
Danimarka'nın Slagelse şehri yakınlarında kurulan Mina Hindholm İmam Hatip Yatılı Okulun, aileler, öğrenciler ve okul personelin tanışma programı ile açılışı gerçekleştirildi
İngiliz Daily Telegraph gazetesi muhabiri Richard Spencer, Suriyeli umut taciriyle yaptığı görüşmeyi anlattı.
Diyarbakır'da bugün toplanan DBP'li belediyeler "özyönetim talebi"nde bulunarak; "Kürt sorunu yüzde doksan yerel yölnetim sorundur" denildi.
Akdeniz’de Libya açıklarında Cumartesi günü 20 kurtarma operasyonu gerçekleştirildi. 4 bin 500’den fazla mülteci kurtarıldı.
Alman Federal Ordusu, sanal saldırılara karşı korunmak için özel bir siber birlik kuracak.
Otoyol ve boğaz köprüleri geçişleri Kurban Bayramı süresince ücretsiz olacak
Bölgenin demografik yapısının değişmesinden endişe duyan ama otokratik yönetimden de vazgeçmeyen PYD, göç eden Kürtlerin gayrımenkullerine bedelsiz olarak el koyacağını açıkladı
Kurban bir final değildir. Tersine yetimhaneler, su kuyuları, hastaneler, iş ve aş imkânları oluşturmak için bir kapı aralamadır.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Suriyeli mültecilerin ülkeye olan maliyetini açıkladı.
Irak'ta kaçırılan 18 Türk'ten dün serbest bırakılan Necdet Yılmaz, desteği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, 'Devletimizin gücü sayesinde, bize çok sahip ç�
MHP Merkez Disiplin Kurulu’nun hakkında ihraç kararı aldığı Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, partisinden ve Meclis Grubu üyeliğinden istifa etti.
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı Genel Kurulu'nda, İsrail'in nükleer faaliyetlerinin denetlenmesini taleb eden yasa tasarısı reddedildi.
Avrupa Birliği, ülkelerine mülteci akınına Balkanlar'da kurulacak tampon bölge ile çözüm bulmaya çalışıyor