AB Komisyonu, üye ülkelerin ortak savunma kapasitesini artırmak için Avrupa Savunma Fonu kurulmasını teklif etti
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, bağımsızlık için referandum kararı aldı. Referandum tarihi 25 Eylül
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, TRT'de yayınlanan Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nı eleştirerek, "Kur'an ses yarışmalarının güftesi olarak kullanılacak bir kitap değildir. Ku
Uluslararası Af Örgütü'nün Türkiye'deki yönetim kurulu başkanı Taner Kılıç FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bölgedeki her türlü gerilim, en son Katar ve Suudi Arabistan arasında ortaya çıkan bu gerilimler, Türkiye'yi de birinci derecede etkiliyor." dedi.
Her gün biraz daha kötüye giden Amerikan ekonomisini, dünyaya salma salarak düzeltmek isteyen küresel kabadayı, “Sınır duvarının maliyeti Meksika’dan, NATO masrafları Almanya’dan...” d
İsrail'in Filistin'i işgaline zemin hazırlayan Altı Gün Savaşı'nın gerekçeleri yalanlar üzerine kurulmuştu.
Mezhepçi klişelerin ve sekter ulusçu siyasetlerin aşılabilmesi, Orta Doğu'daki cam küre politikalarının son erdirilmesinde çok önemli bir merhale olacaktır. Peki bunu başarabilir miyiz? �
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, sözde Yurtta Sulh Konseyi üyelerinin de yargılandığı davada sanık eski Tuğgeneral Kırker savunma
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında 1 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.
İstanbul'da , tarihi eser kaçakçılığından, ihaleye fesat karıştırmaya, adam kaçırmadan, silahlı saldırıya çok sayıda olayın faili olan 38 çete üyesi gözaltına alındı.
Figen Yüksekdağ, bir basın kuruluşuna verdiği röportajda "terör örgütü propagandası yaptığı" gerekçesiyle 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 'Kirpi' adı verilen askeri aracın devrilmesi sonucu yaralı askerlerin olduğu belirtildi.
İstanbul'daki operasyonda, havalimanları, vapur iskeleleri,umuma açık mekanlar, vatandaşların yoğun olduğu bölgelerin de aralarında bulunduğu çok sayıda noktada uygulama yapılıyor.
Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Medvedev, Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan krizin dünya genelinde sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) piyasalarını etkileyebileceğ