Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani’nin görev süresi çerçevesinde Ağustos ayında başlayan siyasi kriz yeni bir döneme girdi. Süleymaniye'de KDP'ye karşı gösterilerden so
Ankara'daki bombalı saldırıyı soruşturan savcılık, olaydan önce Twitter'da şüpheli paylaşımlar yapan üç hesabı soruşturmaya dahil etti. Savcılık, TİB aracılığıyla üç hesabın
Diyarbakır'daki HDP mitingi, Suruç ve son olarak Ankara'da düzenlenen saldırıların ardından intihar saldırısı düzenleyebileceğinden şüphelenilen 21 IŞİD'cinin kimliği belirlendi.
Rusya'ya ait savaş uçaklarının sınır ihlalleri yapmasının ardından Rusya Devlet Başkanı Putin'den yeni bir 'Türkiye' açıklaması geldi.
Şırnak İdil'de Seçim Kurulu 2 okuldaki sandıkların yerini değiştirme kararı aldı.
Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı protesto etmek isteyenler Gazi Mahallesi'ni savaş alanına çevirdi.
Dışişleri Bakanlığı, 'İsrail emniyet güçlerinin orantısız güç kullanmalarını kuvvetle kınıyoruz' açıklamasında bulundu.
İsrail'in hava saldırısında 3 yaşındaki kızı Rahaf ve 5 aylık hamile eşini kaybeden Yahya Hassan, 'İsrail hayatımı yıktı, bir anda eşimi, çocuğumu ve evimi kaybettim' dedi.
Türkmen Kalkınma Partisi Milletvekili Muhammet İlhanlı ise "Bunlar gösteri değil, kargaşadır. Dış güçlerin bu olayların arkasında olduğunu düşünüyoruz. Açıkça söylemek gerekirse
Danimarka'da son 2 yılda dinini değiştiren 106 mülteciye oturma izni verildi. Bunların büyük bir kısmını Hristiyan olan Müslümanlar oluşturuyor.
Hükümet, Ankara'daki patlamada ölenlerin yakınlarına maaş bağlayacak, aileler devlette istihdam edilecek..
Başbakan Davutoğlu Ankara'da 97 kişinin hayatını kaybettiği bölgede incelemelerde bulundu ve karanfil bıraktı.
Uzmanlar Twitter ve Facebook'u yavaşlatmak için ‘*boğazını sıkmak’ adı verilen tekniğin devreye alındığını öne sürüyor.
Devletin zirvesi Ankara'daki saldırıyı enine boyuna araştırarak saldırıda büyük bir devletin eli olabileceği fikrini masaya koydu.
ABD’nin Türkiye ve Arap ülkeleriyle Suriyeli muhaliflere yönelik eğit-donat programını askıya almasının ardından Suriyeli Kürtler, bazı Arap grupları ve bir Süryani grupla Suriye Demokr