Katar Dışişleri Bakanı, "durum gerektirirse", Türkiye ve Suudi Arabistan ile işbirliği yaparak Suriye'ye askeri müdahale gerçekleştireceklerini bildirdi.
6 saat süren MGK'dan sonra yapılan açıklamada, "Huzur ve barış ortamını ortadan kaldırmayı hedefleyen terörist faaliyetler içindeki örgütlerle ve uzantılarıyla mücadele aralıksız s�
İngiliz Times Gazetesi, Suriye'deki Kürt güçlerinin Rusya ile yakınlaşmasının ABD'yi rahatsız ettiğini yazdı...
ABD'de 2016 Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti içindeki yarışı lider olarak devam ettiren iş adamı Donald Trump, ABD'deki bazı camileri kapatabileceğini söyledi.
Putin'le görüşen Esed Moskova'ya Türkiye üzerinden gidemedi.
İçişleri Bakanlığı'ndan, bireysel veya toplu olarak yapılmak istenen barışçıl tüm gösterilerle terörist saldırıların hedefi olabilecek devlet büyüklerinin, sosyal, kültürel ve eko
Merkel'İn sözcüsü Seibert, Yahudi katliamından kendilerinin sorumlu olduğunu ve tarih algılarını değiştirmeye ihtiyaç duymadıklarını söyledi
Soma maden faciası sonrası aileler tarafından açılan tazminat davalarının görüldüğü Soma İş Mahkemesi tarafından İstanbul Üniversitesinden bilirkişi heyetine rapor hazırlatıldı.
AA'ya göre, Ankara'daki saldırıyla ilgili yokluğunda tutuklama kararı verilen 9 şüpheliden Y.D.'nin, IŞİD’in "Antep Emiri" olduğu, "Ebu Ali" kod ismi kullandığı belirlendi.
Filistin'deki İslami Hareket'in liderlerinden Kemal Hatip bir konferansa katılmak için Türkiye'ye gelecekti. Ancak İsrail tarafından kendisine yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
Yeni Şafak gazetesi tarihi bir çağrıda bulunarak 'Başka Türkiye yok' kampanyası başlattı.
Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 8 Eylül'de Kırşehir'de PKK protestoları sırasında işyeri ve HDP binasına saldırılarla ilgili 59 kişi hakkında işlem yapıldığını ve 16 kişinin ise
21 Ekim 2004 tarihinde vefat eden sanatçı Hasan Nail Canat, Bağcılar'da düzenlenen törenle anılıyor...
İstanbul'da pazar günü IŞİD'çi suçlamasıyla gözaltına alınan Türkistanlılar serbest bırakıldı. Türkistanlılar Vakfı, bu kişileri IŞİD'çi olarak gösteren haberleri kınayarak, "
İstanbul Kadıköy'de bir polis memurunun evinin önüne bırakılan şüpheli paketten bomba çıktı.