ABD Hava Savunma Sekreteri Deborah Lee James İŞİD mevzilerine yapılan hava harekatlarının terörle mücadelede ilerlemeye yol açtığını fakat yeterli olmadığını” söyledi.
İran Dışişleri Bakanı Muhammet Cavad Zarif, İran'ın, Suriye Barış Zirvesi'ne hangi düzeyde katılacağı konusunda belirsizliğin olduğunu bildirdi.
TÜYAP, kitap fuarına dair “incelikli” fikirler geliştirmek yerine fuara katılan muhafazakâr, İslâmcı yayıncıların stantlarına açılış “şerefine” bir şişe şarap bırakarak ne kad
İspanya'nın Katalonya Özerk Yönetimi'nde dün başlatılan bağımsızlık girişimine karşı devlet alarma geçti.
Eskişehir merkezli 6 ilde yapılan düzenlenen operasyonlarda 22 kişi gözaltına alındı. Operasyonun Manisa ayağında ise başörtülü iki şüpheliye kelepçe takılması dikkat çekti
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’deki operasyonlarının ordunun savaşa hazırlık düzeyini yükselttiğini belirtti.
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin IŞİD'e karşı sınır ötesi operasyonlara katılıp katılmayacağıyla ilgili bir soruya "Türkiye'ye tehdit oluşturan tüm terör örgütleri
Katalonya Meclisi "bağımsızlık sürecinin başlatılmasına" ilişkin önergeyi onayladı
Adana'da düzenlenen operasyonda, IŞİD'e katılmak isteyen ve aralarında çocukların da bulunduğu yabancı uyruklu 38 kişi yakalandı.
Mısır'da IŞİD tarafından düşürüldüğü iddia edilen Rus yolcu uçağıyla ilgili çizdiği karikatürler, Fransız Charlie Hebdo dergisine Rusya'dan çok sert tepkilerin gelmesine neden oldu
Filistinli bir genç kızın 'bir İsrailliyi bıçaklama girişiminde bulunduğu' gerekçesiyle öldürüldüğü bildirildi.
ABD Savunma Bakanı Carter'ın, Arap ülkelerini İran'ın bölgedeki askeri varlığına karşı savaşmaya çağıran sözlerine İran’dan cevap geldi.
3. Havalimanı'nın hafriyat işlerini yapan Orkun Group'un 600 kişilik şoför ilanına sadece 300 kişi cevap verdi.
Beşinci yılına giren Suriye iş savaşı, rejimin kimyasal silah kullanması ve dış güçlerin savaşa katılması gibi birçok dönüm noktası içeriyor.
Uluslararası Mülteci Hakları Derneği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak ‘Mülteci dramı’na dikkat çekmek ve sorunları çözebilecek kadroların yetişmesi amaçlı oluş