Başbakan Binali Yıldırım, "İncirlik'i rahatlıkla ziyaret edebilirler herhangi bir sorun yok" ifadesini kullandı.
Başbakan Binali Yıldırım, İsrail ile ilişkilerin normalleşmesinin ardından TOKİ'nin Gazze'de konut projesi yapacağını açıkladı.
Türkiye’yle yaptıkları anlaşmaya ilişkin açıklama yapan İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, “Türkiye ile anlaşmamız sonrasında da Gazze’nin denizden ablukası devam edecek” dedi.
İsrail'le anlaşmaya ilişkin açıklama yapan Başbakan Yıldırım, "Gazze'deki ambargo Türkiye'nin öncülüğünde kalkmış oluyor" dedi, 10 bin ton insani yardım taşıyacak olan geminin Cuma
Öyle bir zamandayız ki savaşın, şiddetin ve açlığın git gide yayıldığı, kimsenin kimseye yardım eli uzatmadığı kayıp bir neslin çoğaldığı zaman... Bir Müslüman olarak sadece A
Papa Francesco'nun Ermenistan ziyaretinde 1915 olaylarına ilişkin yaptığı açıklamalara Dışişleri Bakanlığı'ndan sert yanıt geldi.
Muhaliflerin avukatı Feridun Bahşi, "Mahkeme kararında hiçbir gerekçe gösterilmeden 'Uygulanması telafisi güç ve imkansız sonuçlar doğurabileceğinden' gerekçesi ile tedbir kararı verild
Netanyahu, ABD Başkan Yardımcısı Biden'a Türkiye ile ilişkilerinin normalleşmesine katkıları için teşekkür etti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Antalya'nın Kumluca ilçesinde devam eden orman yangınını Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gösteren HDP'ye sert tepki göstermesinin ardından, HDP'd
Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş, halkın yüzde 59’unun Kur’an’ı Kerim’i okumayı bilmediğine dikkat çekti.
Burak Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği'nce, Kudüs'teki Müslümanların yaşadığı sıkıntıları anlatan "Kudüs" adlı fotoğraf sergisi Üsküdar Meydanı'nda açıldı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Antalya'nın Kumluca ilçesinde devam eden orman yangınını Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gösteren HDP'ye sert tepki göstermesinin ardından, HDP'd
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsraille Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi için görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.
Eski Başbakan, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu Küre Yayınları'ndan çıkan "Medeniyetler ve Şehirler" kitabını imzaladı. İstanbul Beyazıt Meydanı'nda gerçekleşen imza günün