Avrupa Parlamentosunda, terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan ve PYD'li teröristlerin fotoğraflarının yer aldığı bir sergi açıldı.
Başbakan Yıldırım, Ramazan Bayramı tatilinin ardından Kurban Bayramı tatilinin de dokuz gün olacağını söyledi.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, operasyonlarla Şırnak'ın yok edildiğini savundu. Yaşananları Srebrenitsa katliamına benzeten Demirtaş, Şırnak'ın fotoğraflarını gösterdi, "Bunun terö
TOKİ Başkanı Turan, “Suriyelilere borçlandırma suretiyle elimizdeki konutlardan verilebilir. Yani kimseye bedava konut verilmeyecek” dedi.
BM, Güney Sudan'daki çatışmalardan kaçan 7 bin kişinin Cebel ve Tomping'deki BM yerleşkelerine sığındığını açıkladı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile normalleşmenin Suriye krizinde de çözüme katkı sunacağını söyledi
İngiltere'nin ünlü gazetelerinden Financial Times, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için en büyük tehlikenin Meral Akşener olduğunu yazdı.
İşten ayrılan vatandaş Türkiye İş Kurumu’nun (İŞ-KUR) işbaşı eğitim programına da katılması halinde, almakta olduğu işsizlik maaşı ile birlikte program katılımcılarına ödenen
Savunma Bakanı Liberman Batı Şeria ve Kudüs'te faaliyetlerde bulunan 'Gençlik Hareketleri' topluluğunu yasadışı örgüt ilan etti
Binbir çeşitçi dükkanlar vardır; içlerinde ne ararsan vardır. “Şu var mı” diye sorarsın; vardır. “Bu var mı” diye sorarsın; vardır. Kısacası, yok yoktur. Günümüzd
Eski İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni'nin, Mısır'daki Selefi Nur Partisi yöneticilerinden Nadir Bekar ile görüştüğü iddia edildi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, temaslarda bulunmak için geldiği Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.
Binden fazla avukat, ülkenin AB'den ayrılma süreci başlatılmadan önce konunun İngiliz Parlamentosu'nda tartışılması gerektiği yönünde İngiltere Başbakanı Cameron'a uyarıda bulundu.
ngiltere'de Muhafazakâr Parti'deki liderlik yarışında Theresa May'in tek aday olarak kalmasından sonra, Başbakan Cameron görevi Çarşamba günü bırakacağını ve koltuğu May'e devredeceği
İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni, De Mistura ve Hicab ile bir araya geldi. Gentiloni, "Suriye’nin geleceğinde Esed’in liderliği olamaz" dedi. MYK Başkanı Hicab ise, "Müzakere masasına d�