Irak Meclis Başkanı Selim el-Cuburi, Tahran'a resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.
Başbakan Binali Yıldırım'ın bugün Esed ile ilgili bazı açıklamaları gündem olmuştu. O açıklamalar yalanlandı.
Erdoğan başkanlığında yapılan kritik güvenlik zirvesi 3.5 saat sürdü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan güvenlik toplantısı, İstanbul Tarabya Köşkü'nde saat 14:40'ta başladı.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü Kalın, "Terörle mücadelede terörün her türlü şekline karşı açık ve tutarlı bir duruş sergilenmediği sürece başarılı o
İHH Başkanı Yıldırım, 'Halep'te acımasız şekilde uçaklar bombardıman yapıyor. Buna rağmen bizler ekiplerimizle içerideyiz. Halep'in gerçekten yardıma ihtiyacı var.' dedi.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün adının değişmeyeceğini söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “Her açığa alınan ve her kendi üzerinde değerlendirme yapılan kişilerin kamuyla ilişkisi kesilecek değildir” dedi.
Uluslararası basında Türkiye'ye yönelik karalama propagandası hız kesmeden devam ediyor, son olarak The Atlantic skandal bir habere daha imza attı
ABD Adalet Bakanlığı, önümüzdeki günlerde Pensilvanya'da ikamet eden FETÖ lideri Fethullah Gülen'in iadesi için çalışacak bir grup yetkilinin Türkiye'ye geleceğini açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım, Esed'in geçiş sürecinde 'muhatap alınabileceğini' ancak ülkenin geleceğinde yeri olamayacağını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, İstanbul Tarabya Köşkü'nde güvenlik toplantısı gerçekleştirilecek.
İran Savunma Bakanı, Rus savaş uçaklarının İran'dan havalanmasına Esed rejiminin talebi üzerine izin verdiklerini açıkladı.
Venezuela lideri darbe söylentilerini Türkiye örneği ile cevapladı. Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesinde sağcı güçlerin darbeye kalkışması durumunda Türkiye'dekilerden daha sert ö
Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin kurulmasına dair kanun tasarısı TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.