Irak Başbakanı İbadi 'IKBY referandumu mazide kaldı. Irak bayrağı tüm Iraklılarındır. Ülkenin her yerinde asılması gerekir' dedi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Bakan Fatma Betül Sayan Kaya hakkında mesnetsiz iddialarda bulundukları iddiasıyla İsmail Küçükkaya ve Fidel Okan hakkında soruşturma başlattı.
Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türkiye’den 4 firmadan 50 bin tonluk domates alımına başlanabileceğini belirterek, “Ancak bu konuda Türkiye’nin de Rus tarım ürünlerine y�
Mersin kent merkezinde, mesai çıkışında, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi.
Alman Savunma Bakanlığı Peşmerge ile işbirliğini askıya alırken Hükümet Partisi Hristiyan Demokrat CDU'nun dış politika sözcüsü, “Kürdistan yaşayamaz” açıklaması yaptı.
Son dönemde gergin günlerin yaşandığı Ankara-Berlin hattında skandal bir gelişme yaşandı. Frankfurt polisi, terör örgütü PKK için yapılan "Öcalan'a özgürlük temalı bir etkinliğin
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
WFP, Myanmar'ın isteği üzerine Arakan'da yaşananlarla ilgili Temmuz ayında yayınladığı açlık raporunu geri çekti
IKBY'de yaşanan kaos ortamı Rusya'dan da karşılık buldu. Rusya Dışişleri Bakanlığı Erbil Başkonsolosluğunun kapatılabileceğini açıkladı.
Tuzhurmatu’da dün gece saat 23.00 sıralarında, Türkmenler ve Kürt peşmerge arasında çıkan çatışmalarda 6 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi ise yaralandı. Çatışmalar sabah erken saat
Emniyetten yapılan açıklamada, "ByLock listelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya ile alakalı herhangi bir veri bulunmamaktadır" denildi.
İspanya Savunma Bakanlığı, askeri F-18 uçağının Madrid'de düştüğünü duyurdu.
Birleşmiş Milletler (BM), 25 Ağustos'tan bu yana Myanmar'daki şiddet olaylarından kaçarak Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanların sayısının 582 bine ulaştığını bildirdi.
İstifa edeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara amatör kulüplerine yapılacağı açıklanan yardım programını iptal etti.
Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Grup toplantısında partililere hitap etti. Emlak vergisinde oranların yükseltilmesine tepki gösteren Yıldırım, "Emlak vergisi yüzde 50’den fazla olmayac