Macaristan Başbakanı Orban, milyonlarca göçmenin Avrupa'yı istila ettiğini savunarak, 'Hristiyan ve özgür Avrupa istiyoruz.' dedi.
Bugün partisinden istifa eden CHP'li vekil Çıray, hakkında çıkan 'Meral Akşener'in kuracağı partiye katılacak' iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nde ilk resmi tren seferinin 30 Ekim'de yapılacağını söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Afganistan'ın başkenti Kabil'e sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.
Başbakan Binali Yıldırım; GS-FB arasında dün akşam oynanan müsabakada, Galatasaray tribünlerinde açılan pankartla ilgili soruşturma açılması yönünde talimat verdi.
İstifa edeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan da açıklama yaptı.
IKBY Başkanı Barzani, Bağdat'a heyet göndermeye ve çözüm görüşmelerine hazır olduklarını, ancak devam eden askeri operasyonların buna engel olduğunu söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in 28 Ekim'de istifa edeceği iddia edildi.
FET֒ye finansman sağladıkları iddiasıyla, İBB eski Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ve ünlü baklavacı Faruk Güllü’nün de aralarında bulunduğu TUSKON ve üye
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, belediye başkanlarının istifa talepleri konusunda açıklama yaptı. Turan, "Belediye başkanlarımız suç işledikleri için istifalarını istemiyoruz.
Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuğu olarak 25-27 Ekim 2017 tarihleri arasında Türkiye’ye gelecek. Bu ziyaret Özbekistan’dan 20 yıl
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, 25 Ekim Çarşamba günü Ankara'ya gelecek.
Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, 'istifa' gündemine dair değerlendirmelerde bulunarak “En son yüzde 7-8’e yakın oy düşüklüğümüz var” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Beştepe'den ayrıldı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa ettiğini açıkladı