Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Doğu ve Güneydoğu illerinde yaşanan terör olaylarında ambulanslara yönelik gerçekleşen saldırılar nedeniyle, zırhlı ambulansların devreye gireceği
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e muhalif olarak tanınan iş adamı Mihail Hodorkovskiy hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan PKK'ya yapılan operasyonlarla ilgili Twitter'dan yazdı: Muhatabımız milletimizin, bölge insanının bizatihi kendisidir. İlçe ve mahallelerimizin terörden temizlenmesi
3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Etüt-Proje İhalesi için şartname satın alan 23 firmadan 12'si teklif sundu. İhalenin ardından mühendislik çalışması yapılacak ve güzergah net olarak be
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Moskova'da Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov tarafından kabul edildi. Görüşmede Lavrov'un PKK'nın Suriye uzantısı olan PYD'yi işaret ederek "Suriye'deki sila
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Boğaz Köprüsü'nün mayıs ayında hizmete gireceğini açıkladı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. Boğaz Köprüsü'nün mayıs ayında hizmete gireceğini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 17. Muhtarlar buluşmasında konuştu ve Eren Erdem ve Kılıçdaroğlu'na sert çıktı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Fethullah Gülen'in iadesi ve gündemle ilgili açıklama yaptı
HDP Eş Başkanı Demirtaş, Rusya'nın başkenti Moskova'daki temaslarına başladı. Demirtaş ilk olarak Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'la bir araya geldi.
AB heyetinin başkanının 'Oyun bitti' deyip rest çekerek masayı terk etmesi üzerine Putin, ilişkileri düzeltmek istediklerini söyledi.
12 Eylül 1980 Askeri Darbesi'nin Başbakanı Saim Bülend Ulusu 92 yaşında hayatını kaybetti.
Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan'dan Türk Devletlerinden Rusya'ya destek iddialarına yalanlama geldi. Sözkonusu haberin Rus ve Alman
Habertürk'te Fatih Altaylı'ya konuk olan İHH Başkanı Bülent Yıldırım öngörülen İsrail ile ilgili anlaşmaya açıklık getirdi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,"Ellerinde hafif silahlar var"dediği barikattaki teröristleri savundu.