Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Daily Sabah gazetesinde yer alan yazısında Türkiye'nin kendi sınırından IŞİD'i temizlemek istediğini söyleyerek Çözüm Süreci ile ilgili d
Çanakkale'de dünyanın en uzun asma köprüsü olacak olan Çanakkale Boğaz Köprüsü için fizibilite çalışmalarına başlandı.
Ankara'da Eğitim-Sen genel merkezine düzenlenen operasyonda Kobani'de yaralanan YPG'li oldukları belirtilen üç kişi ile bir doktor yakalandı
Rumeli Hisarı'nda sadece minaresi kalan Boğazkesen Fetih Mescidi'nin inşaatı tamamlandı.
İstanbul'da bazı örgütlere yönelik operasyonda şu ana kadar 36'sı yabancı uyruklu 98 kişi gözaltına alındı.
AK Parti ve CHP arasında koalisyon görüşmeleri henüz sürerken CHP’den erken seçim sesleri yükselmeye başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu “erken seçim güçlü ihtimal” derken halefi Bay
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde biri Kobani'den gelen 2 kız çocuğunu PKK'ya katılmaları için dağa götürmeye çalışan 2 kişi yakalandı.
Suruç patlamasında 32 kişinin ölümüne neden olan canlı bombanın nüfus cüzdanının sağlam olarak bulunması IŞİD'in Türkiye'ye mesajı olarak yorumlandı.
CHP Eski Genel Başkanı Baykal, kasım ayında erken seçim yapılacağını iddia etti.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Otogar ve Ora İstanbul AVM'nin geleceği hakkında bilgiler verdi.
Uludağ'ın eteklerinde Roma döneminden kalma hazine arayan 7 defineciden 2'si dinamitin patlaması sonucu öldü.
Suruç patlamasının ardından provokasyonların arttığı İstanbul’da, PKK’nın gençlik yapılanması YDG/H, cinayet işledi. Gazi Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki sakallı vatandaş Mürse
Cemaat’in yayın organı Zaman gazetesi yazarı Ahmet Uran Alkan, “İstikbâl TKP'nin!” başlıklı bir yazı kaleme alarak gelecek genel seçimde TKP’ye oy vereceğini açıkladı.
Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı, at eti satan restoran ve markaları açıkladı
Suruç'taki saldırıya yönelik içerikler ve 'yasa dışı kitlesel eylem çağrılarına ilişkin paylaşımlar' nedeniyle Twitter'a getirilen erişimin engellenmesi kararı kaldırıldı.