VEZNECİLER'deki terör saldırısında hasar gören polis minibüsü ile 2 sivil araç, çekicilere yüklenerek olay yerinden kaldırıldı.
Yemen'de taraflar çatışmalar sırasında esir alınan çocukların karşılıklı olarak serbest bırakılması konusunda uzlaştı.
İsrail ablukası altındaki Gazze Al Amal Yetimhanesi'nde kurulan iftar sofrasına yetimhanede kalan 109 çocuk ile İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin aileleri katıldı.
Avrupa’ya gitme umuduyla Yunanistan’a gelen ve burada sıkışıp kalan sığınmacılar, ramazan ayının ilk günü vatanlarından kilometrelerce uzakta, hasretle oruçlarını açtı.
Yeşiller Partisi'nden Roth; Merkel'in, Alman vekilleri sert sözlerle eleştiren Erdoğan'a karşı sessiz kalmaması gerektiğini söyledi.
AMISOM, misyon bünyesinde görevli 5 askerin, askeri araç gereç ve mühimmat satarken suçüstü yakalandığını doğruladı.
Euronews'ün Vezeneciler saldırısı sonrası mikrofonu açık kalınca neşeli anları canlı yayına yansıdı: "He güzel oldu iyi saydırdın"
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yak
Vezneciler'deki saldırıyla bir kez daha kritik dönemlerde İstanbul terörün hedefi oldu. IŞİD ve PKK'ya yönelik operasyonlar sürerken terör İstanbul'u kana buladı. İstanbul her kritik dö
İşgalci İsrail, 49 yıldır süregelen yoğun Yahudileştirme çabalarına rağmen Kudüs’te emellerine ulaşamadı İslam’ın dokusunu silemedi
İnternet alışveriş şirketi Amazon, tepkiler üzerine Kuran-ı Kerim ve Kabe fotoğrafları yer alan kapı paspaslarını satıştan kaldırdı, camili paspasların satışı ise devam ediyor.
Dokunulmazlıkların kaldırılmasına yönelik strateji AK Parti’nin son dönemde geldiği noktayı iyi anlatan bir örnek.
Bugün dünyanın 150 noktasında savaş, çatışma ve terörden dolayı insanlar hayatını kaybediyor. 200 milyon insan yardıma muhtaç yaşıyor. Tam da bu noktada BM’nin önyargılı ve çifte
Dokunulmazlıkların kaldırılmasına yönelik yasa tasarısının TBMM'den geçmesinin ardından gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı onaylayıp onaylamayacağına çevrildi. HD
İngiltere’de yapılacak Avrupa Birliği referandumuna günler kala AB'den çıkılmasını isteyenlerin sayısı AB yanlılarıyla arayı açıyor. ICM'in yaptığı son ankete göre 23 Haziran'daki