İbrahim Kalın, dünkü açıklamasında Rusya'nın Kazak ve Kırgız askerlerden oluşan bir birliğin de Suriye'de görevlendirilmesine ilişkin bir teklif sunduğunu söylemişti.
İstanbul'da öğlen saatlerinde başlayan bayram trafiği yoğunluğu, iftar sonrası yerini bomboş yollara bıraktı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "2017'ye güçlü bir başlangıç yaptık ve bütün tahminleri altüst ederek Türkiye yüzde 5'lik büyüme oranlarını yakaladı." dedi.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz'ün, firar etmesiyle ilgili soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede ilginç bilgiler yer aldı. İddianamede Öksüz'ün
Tedavülden kalkan 6 sıfırlı paralar Hindistan'da dolandırıcılık için kullanılıyor.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Muhtemelen İdlib bölgesinde ağırlıklı olarak bizler ve Ruslar, Şam etrafında ağırlıklı olarak Rusya-İran, güneyde Deraa bölgesinde Ürd
"Gidilecek bir yer kalmadı" başlıklı UNICEF raporunda, Irak'ta 5 milyondan fazla çocuğun acil insani yardıma ihtiyaç duyduğu ve ülkede yılbaşından bu yana 152 çocuğun öldürüldüğü
Ayasofya'da düzenlenen "Kadir Gecesi Özel Programı"na katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez, konuşmasında tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.
“Radikal”in çerçevesini çizseydi, “terör”ü tarif etseydi, tam olarak hangi “kışkırtıcı davranışlar”dan bahsettiğini ve “diğer ülkelerin iç işlerine müdahale”den kastının ta
Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçesine bağlı 39 kırsal mahallede terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.
Başbakan Yıldırım, "Tren kalkıyor, hareketten önce son çağrıyı yapıyorum. Ya adam gibi makul bir faiz oranını benimsersiniz yahut da biz bunun da tedbirini alırız." dedi.
TSK tarafından dün meydana gelen operasyonlarda, Çukurca'daki üs bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu anlaşılan 3 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
Türkiye'nin en köklü yolcu taşıyan markalarından olan Ulusoy için mahkeme iflas kararı verdi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Katar’a karşı atılan adımların orantısız olduğunu ve bu yaptırımların krizin çözümüne katkı sağlamadığını belirtti.
Azerbaycan ordusu, cephe hattında sabotaj girişiminde bulunan Ermenistan timinin bir üyesini yakaladı.