Ortadoğu'nun içinden geçmekte olduğu kaotik süreçte Filistin meselesinin ve Kudüs'ün gündemde geri plana düşmesi, Irak'ın ve Suriye'nin gölgesinde kalması, İsrail'in boş durduğu anlam
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin kardeşi Hüseyin Feridun, mali suçlar nedeniyle yargılandığı mahkemede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
Araştırmacı Prof. Mikov ülkede Osmanlı döneminden kalma 88 cami ve mescidin, geleneksel Osmanlı mimarisinden ayrılan, bilinmeyen yönlerini analiz ederek kitap haline getirdi.
Akademisyen İdris Kardaş Aktüel dergisi için kaleme aldığı yazıda, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Batı'nın Türkiye'ye yaklaşımını masaya yatırdı.
İşgal güçleri tarafından Mescid-i Aksa'nın da içerisinde bulunduğu Kudüs'ün etrafı surlarla çevrili Eski Şehir bölgesine cuma gününden beri devam eden giriş yasağı sona erdi
85 Yahudi yerleşimci işgal polisinin yoğun güvenlik önlemleri altında Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.
Türkiye'nin olası Afrin harekatı öncesi PKK-YPG'den aşağılık bir hamle geldi... Terör örgütü bölgede Afrin ilçe merkezine zorunlu göç başlattı... 70 bin nüfuslu ilçede sivil sayıs
Çocuğunuzla kaliteli zaman geçirmek için onun yanında olacağınız zamanları ıskalamayın.
Ama kendini tutamayıp bu eski güzel hasletlerinden kırıntılar sergilediği de oluyor Süddeutsche Zeitung’un. Sadece kırıntılar. Çünkü Erdoğan nefreti o kadar güçlü ve tayin edici ki,
Türkiye'nin hudut birliklerince dün, yasa dışı yolarla Türkiye'ye girme teşebbüsünde bulunan 782 kişinin yakalandığı bildirildi.
Bingöl'ün Yayladere ilçesi kırsalında bir PKK'lı terörist yakalandı.
Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Gerçekten de kalıcı reformlar da yaptık. Ekonomimizi hızlı güçlü bir toparlanma ve büyüme içerisinde." dedi.
Tuzla'da silahla vurularak ağır yaralan polis memuru Battal Yıldız (31) kaldırıldığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hayatını kaybetti.
Çocukları Kurtarın Yardım Vakfı, Yemen’de çöken alt yapı ve açlık sebebiyle son iki haftada koleraya yakalanma oranının üçe katlandığı uyarısında bulundu.