TSK, Fırat Kalkanı Harekâtı'nın 35. günündeki açıklamasında, IŞİD'in "drone"dan atılan bombayla düzenlediği saldırıda 3 Türk askerinin hafif şekilde yaralandığını belirtti.
Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD ile varılan Suriye anlaşmasının bir kısmını resmi internet sitesinde yayımlayarak, Washington'u bu konudaki tüm ikili mutabakatları kamuoyuyla paylaşmay
Öldürülen Muammer Kaddafi’nin eski Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy’nin seçim kampanyasına destek verdiğine ilişkin yeni kanıtların bulunduğu iddia edildi.
AKFA Holding'e bağlı şirketler ile Fi Yapı'nın da bulunduğu 22 şirkete, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.
İran Devrim Muhafızları Hava-Uzay Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacızade, İran’ın 2 bin kilometreyi aşacak menzilde füze üretmeyeceğini belirtti.
Suriye'de iç savaş çıkmadan evvel, iki kez Halep'e ve Rakka'ya seyahat ettim. Herşey mükemmel gözüküyor, her şey güzel gidiyordu. Nereye gitseniz, sevgi, muhabbet. O dönemde, Türkiye ile
Denizli'de jandarmanın şüphe üzerine durdurduğu minibüste Çivril ilçesinden çalıntı olduğu belirlenen 18 koyun ele geçirildi
Amsterdam&Partners hukuk firmasının yetkilisi Robert Amsterdam, yıl sonuna kadar FETÖ'nün mafyavari faaliyetlerini kanıtlayacaklarını açıkladı.
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Anıtkabir'e giderek, kaldırılan çocuk parkının betonunu inceledi. Mutluluktan ağzı kulaklarına varan Balbay espiri yapmayı ihmal etmedi. Betonu kuruma
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak ve Mardin'deki PKK saldırılarına ilişkin, "Ülkeyi kim yönetiyor Allah aşkına? Nereye gidecek bu ülkenin hali? Ne olacak bu ülkenin hali b
Topkapı sarayı ile ilgili açıklamalarda bulunan Eski Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Bakanlığımızın bütçesi fevkalade yetersiz. Topkapı çok yük Bakanlığa
CHP'nin Gülen Cemaati soruşturmalarında mağdur olan vatandaşlar için kurduğu komisyonun çalışıp çalışmadığını denetlemek için, Kemal Kılıçdaroğlu kendini tanıtmadan ihbarda bul
Darbeciler, “Cumhurbaşkanı 50 kilogram altınla yurtdışına kaçmak istedi” algısı için Erdoğan’ı kaçırıp Koza’daki altınlarla fotoğraflayacaktı.
Arap Birliği ile İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), Suriye'nin Halep ilinde sivil vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen saldırıları kınadı.
Van'ın Saray ilçesinde yük trenine PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda 1 makinist hafif şekilde yaralandı.