Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’da katıldığı ‘Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği Sertifikalı Tohumluk İstişare
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 2019 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.
HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a hatalı tedavi uygulanmış olabileceği iddiasını köşesine taşıdı.
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, partisinin 2019'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için adayının belli olduğunu söyledi.
Üst düzey bir KYB yetkilisi, KDP'ye yakın medyayı yalanlayarak Kerkük'te durumun sakin olduğunu, kent sakinlerinin günlük hayatlarına devam ettiklerini söyledi.
Başbakan Yardımcısıilişki Bozdağ, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nün 'Türkiye ile ilişkilerimiz karışık' açıklamasına, "Bütün bunlara bakıyorsunuz, ayrıca ne kadar FETÖ'c
IKBY Yüksek Seçim ve Referandum Komisyonu, 1 Kasım'da yapılması öngörülen başkanlık ve milletvekili seçimi hazırlıklarını askıya aldı.
İzmirli Cengiz Kılıç, 55 dereceye kadar ulaşan ısıtmalı mont, yelek ve ceket üretti. 224 gram ağırlığında batarya sayesinde ürünlerin içerisinde yer alan altı adet ısıtma pedini ha
Zonguldak’ın Kilimli İlçesi'nde yediği elma diliminin soluk borusunu tıkaması sonucu nefessiz kalan 14 aylık Murat Alparslan Deveci, hayatını kaybetti.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, medyada yer alan 'Baykal'ın durumu kötüleşiyor' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın bir araya gelecek. Meclis’te yapılması planlanan görüşmenin ana gündemini OHAL’in tekrar uzatılması ve Kerk
Türkiye ile ABD arasında vize işlemlerinin askıya alınmasının ardından ilk kez heyetler arası görüşmelerde bulunacak ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ankara'ya gelmesinin ardında
Tahriru'ş Şam yetkilisi Türkiye ile yapılan anlaşmanın ayrıntılarını paylaşarak Türk askerlerinin İdlib'e intikalinin 'işgal' anlamına gelmediğini söyledi.
TBMM, FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, 'Fetullah Gülen, baştan itibaren seçilmiş bir ajandır.'
Kurban Bayramı'nı ülkelerinde geçiren Suriyelilerden oluşan son grup, Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı'ndaki işlemlerinin ardından Türkiye'ye geri döndü