Ege Denizi'nde 250yi aşkın sığınmacı taşıyan bir teknenin Midilli Adası yakınında batması sonucu beşi çocuk, yedi kişi hayatını kaybetti.
Yunanistanın Midilli adasına geçmek isteyen sığınmacıları taşıyan beş tekne alabora oldu. Kazalarda en az yedi çocuk hayatını kaybetti.
CHP Genel Merkez binasına önceki gün 5 el ateş açılmasıyla ilgili gözaltına alınan Hacı Ali Hamurcu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İzmir'in Buca ilçesinde devriye gezen polis ekibine 2 kişi silahla ateş açtı. Araca el bombası da atıldı ancak patlamadı. Polis otomobilinin camı kırılınca 1 polis hafif yaralandı.
Ankara'nın geçtiğimiz yıl 'algı operasyonu' yapmakla suçladığı ABD'li düşünce kuruluşu Freedom House, "Dünyada İnternet Özgürlüğü 2015" raporunda Türkiye'yi, internetin 'kısmen �
Taliban, Afganistan yakınlarında Pazartesi günü meydana gelen ve bölgede 400e yakın kişinin ölümüne yol açan 7,5 büyüklüğündeki depremin vurduğu bölgeyi ele geçirdi.
İsrail güçleri Filistin genelinde ekimde 14'ü çocuk 65 Filistinliyi öldürdü, 7 bin kişiyi yaraladı
İpek Medya Grubu'nun yazılı bölümüne atanan kayyum yöneticileri Bugün ve Millet Gazetesi'nin 29 Ekim'de yayınlanmamasına karar verdi.
Kadıköy'de metrobüs ve bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 5 kişi de yaralandı
Afganistan ve Pakistan'da ölenlerin sayısı 261'e yükseldi. Enkaz altında kalanları bulmak için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Deprem Hindistan ve Tacikistan'da da hissedildi.
Suudi Arabistan'ın Necran kentinde bir camiye yönelik intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti.
Rusya'da bir kişinin, ölen annesini tuzlayarak mumyaladığı ve 3 yıl boyunca emekli maaşını çektiği ifade edildi.
Afganistanın kuzeydoğusunda 7,5 büyüklüğünde meydana gelen depremde son belirlemelere göre en az 135 kişi hayatını kaybetti.
Muğla'da AK Parti'li iki genç kıza "faşist" saldırıda bulunarak onları taciz eden kızlı erkekli bir grubun yaptıkları, Doğan Medyası'nda "kadın tepkisi" olarak verildi
Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki pek çok kişinin ölümüne ve sakat kalmasına neden olan mayın ve patlayıcı atıklarına karşı çocukları bilinçlendirmeyi amaçlayan 'mayın risk eğitimi'