Dünün aşkını, heyecanını ve samimiyetini kuşanmalı bugünün de tecrübe ve birikimini dikkate almalıyız ki doğru ve sahici bir yolu inşa ve imar edebilelim…
Hakkari Yüksekova'da ara sokaklara hendekler kazıp patlayıcı yerleştiren PKK mensupları, faaliyetlerinden rahatsızlık duyan vatandaşları da göçe zorluyor
Ateizm Derneği Başkanı Tolga İnci hakkında İslam'ı aşağıladığı gerekçesiyle dava açıldı. İnci'nin yöneticisi olduğu siteden aşağılayıcı paylaşımlar yaptığı belirtildi
Fransız besteci Stephane Blet, Fransa'da Müslüman ve Hristiyanlar arasında sorunlar olmadığı halde İslamofobinin medya ve bazı lobiler tarafından körüklendiğini söyledi...
Yemen'de Halk Direnişi Güçleri, Taiz'deki istihbarat binası ile "Husilerin saldırıların merkezi olarak kullandığı" tarihi Kahire Kalesi'ni ele geçirdi.
İngiltere'de yayınlanan Daily Telegraph gazetesi, PKK liderlerinden Cemil Bayık'la yaptığı röportajdan PKK'nın ABD ile dolaylı kanallar aracılığıyla temasa geçtiğini yazdı.
Ortadoğu ve Afrika’daki iç savaşlar ve sefaletten kaçan göçmenleri ülkelerine almamak için her yolu deneyen Avrupa, kabul ettiği mültecileri de hapishane şartlarındaki kamplara yerleştir
“Ama hayır, (ey insanlar,) siz bu dünya hayatını tercih edersiniz, oysa gelecek hayat daha iyi ve daha kalıcıdır.” (A’la / 16. 17)
Gazze’deki hastaların üçte biri ilaç ve tıbbı malzemede yaşanan büyük sıkıntı nedeniyle sağlık riskleriyle karşı karşıya
Yeni Şafak yazarı Akif Emre, İslamcılık eleştirilerinin araçsallaştırılmasını eleştirdiği yazısında, siyasi mücadelelerinde AK Parti'yi rakip görenlerin, küresel hedef haline getiri
Letonya, yerel desenlerle süslenmiş başörtüsü takılması şartıyla kamusal alanda tesettüre izin verdi
Mısır Islah (Reform) Partisi Genel Başkanı Adlan, "Cumhurbaşkanı Mursi'nin ve diğer tutukluların hayatı, onuru ve insanlığı kırmızı çizgimizdir." dedi.
Atalarımız asırlar boyunca mukaddes şehir Kudüs'e ayrı bir değer vermişti. Günümüzde İsrail terörünün baskısı altında ezilen Kudüs, bir zamanlar müreffeh insanların memleketiydi.
AKP ile CHP koalisyonda uzlaşamadı. Kamuoyu araştırmacılarına göre, sonuç sürpriz değil ve bu partilerden seçmeni ikna eden erken seçimin kazananı olacak.
İnsan Hakları İzleme Örgütü, iki yıl önce Mısır'ın Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda yüzlerce göstericinin katledilişi konusunda uluslararası soruşturma çağrısında bulundu.