Başbakan Yardımcısı Türkeş "Suriye ve Irak'tan gelen her sığınmacıyı potansiyel terörist diye göremeyiz" dedi
Ankara'daki saldırıyı gerçekleştiren Salih Neccarın, bir aydır Ankara'da gizlendiği ve bombayı da Ankarada hazırladığı iddia edildi.
ABD Kongresi Türkiye Dostluk Grubu, Ankara'da düzenlenen saldırıyı kınayarak, Türk halkının yanında olduklarını bildirdi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ankara'da 28 kişinin ölümüne sebep olan bombalı saldırı ile ilgili konuştu. Akdoğan, terör eylemi tepki gördüğünde TAK gibi örgütlerin saldı
HAMAS, Ankara'da gerçekleştirilen kanlı saldırıyı kınaya bir açıklama yayınladı.
İsrail polisi mahkemelerde yargılamaya gerek duymadan Filistinlileri katletmeye devam ediyor.
Ankara'da bombalı saldırıyla 28 kişiyi katleden Suriyeli Salih Neccar'ın 8 Temmuz 2015 tarihinde Mardin'den sığınmacı gibi Türkiye'ye giriş yaptığı ortaya çıktı.
AB liderleri, Ankara'daki saldırıyı "güçlü şekilde" kınadı. Ortak açıklamada, "Terör eylemleri, kimden ve nereden gelirse gelsin kabul edilemez. AB ve üye devletler, ortaklarla işbirliğ
Çeçen komutan Abdülvahid Edelgiriev, geçtiğimiz yıl 1 Kasım'da Başakşehir'de otomobiliyle evine giderken oturduğu evin otoparkının girişinde kar maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına
Ankara'daki saldırıyı kınayan Bülent Arınç, görevleri ile ilgili zaafı olanlar varsa gereğinin yapılması gerektiğini belirtti.
Türki'yenin Suriye'de, Türkiye ve Halep arasında uçuşa yasaklı bölge oluşturması yönünndeki tekliflere Rusya'dan cevap geldi. Türki'yenin Suriye'de, Türkiye ve Halep arasında uçuşa
Terör örgütü PKK'nın elebaşılarından Cemil Bayık, Ankara'daki saldırıyı sahiplendi. PYD'ye yapılan operasyonlara misilleme olabileceğini belirten bayık, küstah tehditlerde bulunarak, "
Mehmet Görmez, "Allah, zalimlerden bu hain saldırının hesabını er ya da geç mutlaka soracaktır. " dedi.
Ankara'daki bombalı saldırıyı düzenleyenin Suriye uyruklu Salih Necar olduğu öne sürüldü...
Rusya Parlamentosu Üst Kanadı Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komisyonu Başkanı Birinci Yardımcısı Frants Klintseviç, Ankara'da meydana gelen saldırıyı kınadı.