İnönü Üniversitesinde, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Gıda ve Beslenme ile Kanser Çalışma Grupları tarafından organik ürünler ve sağlık konulu 'Gıda Güvenliği' sempozyumu düzenl
İstanbul'da, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında teröristler yapılacak terör faaliyetlerini itiraf ettiler.
IMF Avrupa Departmanı Direktörü Poul Thomsen, katıldığı toplantıda Türk ekonomisinde bu yıl hızlanma olduğunu belirtip bunda hükümetin genişlemeci politikalarının etkili olduğunu sö
Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, tarım ürünlerinin ticaretinde Türkiye ile bir anlaşmazlık yaşanmadığını belirterek, “Rus üreticilere zarar vermeden domates ithalatını
ABD Savunma Bakanlığı, İran yönetimine baskı uygulamak için bölgedeki müttefiklerle birlikte hareket edecekleri alanları tespit etmek için çalışma yürüttüğünü açıkladı.
Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde yerleşim alanına terk edilen yolcu otobüsünde yurda yasa dışı yollardan girdikleri tespit edilen çoğu Afganistanlı 171 yabancı uyruklu yakalandı.
TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Erdoğan, "Biz gençliğimizi kendi kimliğinden kopartılarak, kimliksizleştirilerek, Batı taklitçisi olarak değil, tarihimizden gelen bütün değerlerimi
Birleşik Krallık Maliye Bakanı Philip Hammond, Brexit müzakere sürecine ilişkin Avrupa Birliği’ni “düşman” olarak tanımladı.
Otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 5 kuruş zam geldi.
Muhalif grup Tahriru'ş Şam grubu Hama'da terör örgütü DEAş ile yaşanan çatışmalara ait görüntüleri yayınladı.
Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Politbüro Üyesi ve Peşmerge Komutanı Şeyh Cafer Mustafa, Haşdi Şabi ve Irak ordusuyla çatışmaya girmemek için bazı temas noktalarından çekildikleri
Antalya’nın Korkuteli ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararıyla Yargıtay Tetkik Hakimliğine getirildi.
ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un avukatlarından Halit Akalp, Silivri'deki görüşmenin ardından açıklama yaptı.
Pakistan'da Taliban'a bağlı güçler tarafından üç çocuklarıyla birlikte rehin alınan Kanada vatandaşı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman Pakistan ordusunun operasyonuyla beş y
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığ açıklamada, OHAL süresinin pazartesi günü MGK gündemine geleceğini sonra da TBMM'de görüşüleceğini kaydetti.