Haber Türk yazarı Soli Özel füzü saldırısı sonrası Türkiye adına oluşan politik havanın olası dezavantajlarını köşesinde değerlendirdi. Özel, Tahran-Moskova-Ankara arasındaki gü�
İnşaat devi İnanlar Şirketi'nin sahibi Serdar İnan'dan Twitter hesabından açıklama yaptı. Yurtdışına kaçtığı ileri sürülen İnan, şirketinin iflasını istediğini duyurdu.
Dünya gazetesi yazarı İlter Turan Suriye'de artan gerilim sonrası ABD - Rusya ilişkilerinin geleceğini köşesinde değerlendirdi.
Duma katliamının ardından Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde karşı karşıya gelen Batı ile Rusya’nın mücadelesi devam edecek. Rejimi bombalayan ABD, Fransa ve İngiltere yeni bir t
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, 2015'ten itibaren turist getiren seyahat acentelerine son üç yılda toplam 786 milyon 217 bin 697 lira 'uçak desteği' ödemesi yapıldı.
The Sunday Times, istihbarat kurumlarının Moskova’nın siber alanda olası ‘saldırgan’ eylemlerine yanıt olarak Rus bilgisayar ağlarına saldırmaya hazır durumda olduklarını yazdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdaki hareketlilikle ilgili olarak "Kalktılar bize kur savaşı ilan ettiler. Ne ilan ederseniz edin avucunuzu yalarsınız. Ey finans sektörünün içinde olanlar bizi k
Pazartesi gününden itibaren "organik" ya da "serbest gezen tavuk" gibi yetiştirme metodu kodu yazılmamış yumurtalar satışa sunulamayacak.
CHP Grup Başkanvekili Özel, "Kimyasal silahı kim kullanıyorsa, nükleer silahı kim bulunduruyor ve kullanarak dünya barışını tehdit ediyorsa belasını bulsun. Karşısındayız" dedi.
ABD'nin ünlü avukatlarından David Buckel, iklim değişikliğini protesto etmek amacıyla New York'un Brooklyn semtinde bulunan Prospect Park'ta kendini ateşe verdi. Buckel, olay yerinde yaşamın
ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'ye yönelik düzenlenen operasyonla ilgili Twitter üzerinden bir açıklama daha yaptı.
AÄŸrı Doğubayazıt'ta il jandarma komutanlığı unsurlarınca Ağrı Dağı bölgesinde yapılan hava destekli operasyonda 8 terörist etkisiz hale getirildi.
Esad Rus vekillerle biraraya geldi. Rus vekil Dmitriy Sablin'in görüşmeden sonra verdiği bilgiye göre Esad, "Dün ABD'nin saldırganlığını gördük. Bu saldırganlığı, 1970'li yıllarda ü
Haber Türk yazarı Erhan Afyon geçmişte Türkiye'nin Suriye'ye çeşitli sebeplerle müdahalesinin gündeme geldiğinin hatta bu bölgede yaşanan gelişmelerin bizi 2. Dünya Savaşı ile burun bu
Libya'nın doğusunu kontrolü altında tutan Halife Hafter hayatını kaybetti. Darbeci Hafter'in ülkede bulunan Türkleri tehdit ettiği biliniyordu.