HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın medya patronlarını ‘televizyon kanalları 3-4 dakika HDP’yi gösteriyor diye’ tehdit ettiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’ye yönelik saldırılarla ilgili bir zanlının tespit edildiğini açıkladı. HDP'nin eleştirilerine yanıt veren Erdoğan, kendisinin ve hükümetin seçim sürecin
Irak Parlamentosu Güvenlik Komisyonu üyesi Niyazi Mimaroğlu, Suriye'den Ramadi'ye yüzlerce IŞİD militanının geçtiğini, koalisyon ülkelerinin buna müdahale etmediğini iddia etti.
Suriye ordusuna ait savaş uçağının İdlib'in Darkuş beldesine vakum bombalarıyla düzenlediği saldırıda 20 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı bildirildi.
ABD'de polis şiddetinden dolayı, emniyet mensuplarına askeri teçhizat dağıtılması uygulaması askıya alındı
Irak'ta Şii din adamı Mukteda es-Sadr, 'Bağdat, Necef ve Kerbela'ya girecekleri ve buradaki türbeleri yıkacakları' yönündeki tehditleri üzerine IŞİD'i uyardı.
Eric Jan Zürcher, Milli Mücadele kararını alanların ve organizasyonu gerçekleştirenlerin İttihatçı liderler olduğunu savunarak, Cumhuriyet ve İttihatçılar arasında süreklilik olduğunu
Suriye ordusuna ait helikopterin İdlib kentinde bir köye 'klorin gazı' içerikli bombalı saldırı düzenlediği bildirildi. Saldırı sonrası çok sayıda kadın ve çocuk hastanelere kaldırıl
Britanya Müslüman Birliği, İngiliz hükümetini, savunduğu demokrasi değerine bağlı kalıp, Mısır halkının elinden demokrasiyi çalan Sisi'ye karşı gerçek bir siyasi duruş sergilemeye
Sağlık Bakanlığı'nın, "Fiziksel Aktiviteyi Teşvik Projesi 2015-2018" kapsamında 1 milyon bisiklet dağıtımı yapılacağı bildirildi.
Diyarbakır'da, AK Parti ile HDP'nin 31 Mayıs'ta miting yapmak istemesi ile ortaya çıkan miting krizi, HDP'nin miting tarihini 5 Haziran'a alması ile çözüldü.
Türk Siyasal Hayatı'nın anlatıldığı Açıköğretim ders kitabında Paralel Yapı ile anılan Gülen ve camiasına övgüler dikkatlerden kaçmadı.
Aydın Doğan'a ait Hürriyet Gazetesi, geçtiğimiz gün verdiği alçakça manşetin altında yatan imayı yayınladığı bir bildiri ile inkar etti.
Yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na Mehmet Akarca atandı...
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince düzenlenen Karaman, Nevşehir ve Kırşehir mitinglerinde yaptığı konuşmasında, muhalefet partileri ve Paralel Yapı için “Baktılar ki, tek tek iktidar