Suriye’de diğer muhalif gruplarla çatışan IŞİD, bu sefer Gazze'yi yöneten Hamas’ı tehdit etti. İnternete yüklenen videoda “Bugün Suriye’de olanlar, Gazze’de de olacak” dendi.
İzmir'in Bornova İlçesi Pınarbaşı semtinde havai fişek üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Yaralananlar olduğu bilgisi gelirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
Yunanistan, tüm sıkıntısına rağmen uçaklarını it dalaşı için havalandırmaktan vazgeçmiyor. Bugüne kadar Türkiye ile sayısız it dalaşına giren Yunan F-16 savaş uçağının 1 saatl
Boston Gay Men’s Chorus isimli yalnızca eşcinsellerden oluşan sapkın grup pazar akşamı Boğaziçi Üniversitesi’nde konser verdi. Grup ilk kez Müslüman bir ülkede konser vermiş oldu.
Wikileaks tarafından yayınlanan yeni bir belge, İran’ın Esed’e müdahale etmesi durumunda Türkiye’yi vurmakla tehdit ettiğini ortaya çıkardı.
Mısır başsavcısının dün bombalı saldırı ile öldürülmesinin ardından Sisi, bundan sonra daha sert yasalar getireceğini söyledi.
Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, kanser ilaçlarının yarından itibaren SGK’ya eczanelerden değil, kamu hastanelerinden satılacağını hatırlattı.
PKK'ya ait Twitter hesaplarından ve internet sitelerinden yapılan açıklamaya göre Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları Kandil'e bağlı Avaşin kamplarını bombaladı.
Bugün ilk turu yapılacak olan Meclis Başkanlığı seçimi öncesi, AK Parti'den Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, CHP'den Antalya Milletvekili Deniz Baykal, MHP'den İstanbul Milletvekili Ekmeled
Fetullah Gülen'in, çeşitli tarihlerdeki konuşmalarında "kişilik haklarını ihlal ettiği" iddiasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine açtığı 100'er bin TL talepli 4 ayrı man
Türkiye'nin Suriye sınırındaki çatışmaların yoğunlaştığı bugünlerde, Washington'dan Ankara'ya kritik bir talep iletildi.
Şeyh Said ve dava arkadaşlarının idam edilişlerinin 90'ıncı yıl dönümü münasebetiyle değerlendirmelerde bulunan İTTİHAD âlimlerinden Molla Sahap Korkutata, Şeyh Said'in kıyamının b
Mısır'da konvoyuna bombalı saldırı düzenlenen Başsavcı Hişam Berekat yaşamını yitirdi.
Doğu Türkistanlılar Derneği Genel Başkanı Seyit Tümtürk, 'Doğu Türkistan'da Uygur Türklerine baskı ve zulüm sürüyor. Türkistan, adeta patlamaya hazır bomba gibi' dedi
İtalya'dan Fransa'ya geçmek isteyen kaçaklar, Ventimiglia’da sınırı geçme umuduyla bekliyor.