NATO, Eylül 2014 tarihinden beri Rusya’ya ait denizaltı, casusluk ya da savaş uçakları nedeniyle 15 kez alarma geçti.
İntifadanın hedeflerini gerçekleştirinceye kadar süreceğini söyleyen Hamas, Batı Yaka'da yaşayan Filistinlileri Batı Yaka'nın çeşitli bölgelerinde Cuma namazının ardından düzenlenece
Estonya Milli Savunma Komitesi Başkanı Mihkelson, Türkiye'nin Rusya'ya NATO sınırının nereden geçtiğini çok net gösterdiğini söyledi.
Tarım Sanayii Enstitüsü Başkanı (IKAR) Dmitriy Rılko, Türkiye’ye sektöre yönelik yasaklar getirilirse bu durumun ayçiçeği ve tahıl sektöründe sorun yaratacağını söyledi.
Fatih'te ciğercilik yapan ve sakalları ile giyim tarzlarından dolayı Rusya'daki yayın kuruluşlarında "DAEŞ mensubu" olarak yansıtılan Kember kardeşler, terörist olmadıklarını göstermek
Milli sporcu Nasuh Mahruki, Türkiye-Rusya uçak krizine dair Twitter'da skandal bir paylaşımda bulundu. "Putin'den ricam; bu saldırının bedelini dost ülke Türkiye'ye & Türk Milletine değil b
'MİT tırları' soruşturması kapsamında tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara temsilcisi Erdem Gül tutuklandı.
Uluslararası toplum, Rus savaş uçağının Türk hava sahasını ihlal etmesiyle ilgili Türkiye'ye destek niteliğinde açıklamalarda bulundu.
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara temsilcisi Erdem Gül, "MİT tırları" soruşturması kapsamında tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi
Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesine karşılık önelmler paketi açıklayacak.
ABD Başkanı Barack Obama, daha önce veto ettiği ancak Kongre'nin yeni bir vetoya imkan tanımayan çoğunlukla kabul ettiği 607 milyar dolarlık savunma tasarısını imzaladı. Böylece Obama'n�
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'in IŞİD petrolü ve 'Hükümet Türkiye'yi islamlaştırıyor' açıklamalarına 'Yazıklar olsun, ispatlamayan müfteridir' sözleriyle çok sert yanıt verdi.
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari Çukurca'da PKK ait olduğunu açıkladığı barınak ve silah mevzilerinin hava bombardımanı ile imha edildiğini açıkladı.
Afganistan'ın kuzeyindeki Kunduz ve Sar-i Pul vilayetlerinde Taliban militanlarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda 24 örgüt üyesi öldürüldü.