Meksika Dışişleri Bakanlığı, Kushner'ın Kuzey Amerika Serbest Ticaret Anlaşması'nın (NAFTA) yeniden müzakere edilmesi sürecindeki çabaları nedeniyle Aztek Kartalı Nişanı'na layık gö
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), 2018-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans düzeyi sonuçları açıklandı.
ABD Başkanı Donald Trump, Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerginliğe ilişkin yaptığı açıklamada, iki ülke arasındaki tansiyonu düşürmek için Avrupa ile çalışacaklarını belirtti
Edirne'de, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 253 düzensiz göçmen yakalandı.
İsrail Ekonomi Bakanı Eli Cohen’in, önümüzdeki yıl Nisan ayında Bahreyn’i ziyaret etmesi için resmi davet aldığı belirtildi.
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, af tasarısının görüşülmesi ile ilgili yaptığı açıklamada seçim sonrasını işaret etti.
Irak'ta aşiretler arası çatışmalara karışanlar terörle mücadele yasası kapsamında yargılanmaya başlandı
Kırım’daki Kerç Boğazı’nda bu sabah başlayan gerilimde ilk ateş açıldı. Ukrayna, Rusya tarafından ateşlenen bir topun bir gemiye isabet ettiğini duyurdu.
Mısır'da yüksek mahkeme, Başsavcı Hişam Berekat'a düzenlenen bombalı suikastin sorumlusu olduğu gerekçesiyle dokuz kişiye verilen idam cezalarını onayladı.
AFAD'dan alınan bilgiye göre, Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depem nedeniyle bölgedeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.
Tuzla’da E-5 Karayolu kenarında bulunan bir alışveriş merkezinin çatı kısmında yangın çıktı. Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.
Türkiye, Astana süreci kapsamında Suriye'deki muhalif gruplar ve rejim tarafından gözaltında tutulan bazı kişilerin karşılıklı serbest bırakılmasının, 'Suriye'de çatışan taraflar ar
Sedat Peker, “devlet içinde kendisini gözaltına almak isteyenler” olduğunu iddia etti.
Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasını çalmaya çalışırken yakalanan Halit Şahin hakkında, "Mala zarar verme" ve "Hırsızlığa teşebbüs" suçlarından 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarpt�
Birincisinden başlayalım. Ben kendimi bildim bileli her sene Cumhuriyet Bayramı’na gelindiğinde Cumhuriyet tartışılır. Havanda su döver gibi aynı konular döne döne tekrarlanır. 1960’l