Kralı Selman'ın Kahire ziyaretinden sonra Mısır'a ait olan Tiran ve Sanafir adalarının Suudi Arabistan'a verilmesine tepkiler devam ediyor. Mısır ordusu, bugün başlaması ve tüm hafta boyun
Zarrab'ın hüküm giydikten sonra İran'daki ABD'li mahkumlarla takas için görüşmeler yapılacağı öne sürülüyor
Bir süredir sol üzerine, münhasıran da İslami sol üzerine yazdığım yazılara gelen tepkiler bu konuda eksik kalmış bir iki noktayı daha tamamlamayı gerektiriyor.
Suriye, İran ve Irak'tan Türkiye'ye, Türkiye'den Suriye ve Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 223 kişi durduruldu
Nükleer yaptırımların kaldırılmasının ardından Güney Afrika Cumhurbaşkanı Jacob Zuma da İran'a geldi. İki ülke arasında önemli ticari anlaşmalar imzalanması bekleniyor.
Ruhani, İran'ın müdahil olmaması durumunda IŞİD'in Suriye ve Irak'ta fiiliyatta devlet kurabileceğini savundu.
İngiltere'ye gerçekleştirdiği son resmi ziyaretinde gençlerle buluşan Obama önemli açıklamalarda bulundu. Terörle mücadelede en büyük müttefiklerinin ABD'li Müslümanlar olduğu söyley
Kralı Selman'ın Kahire ziyaretinden sonra Mısır'a ait olan Tiran ve Sanafir adalarının Suudi Arabistan'a geçmesini protesto eden onlarca kişi gözaltına alınıyor.
İran, nükleer reaktörlerde kullanılmak üzere ABD'ye "ağır su" satacak.
İran ile P5+1 ülkeleri arasında üçüncü "Ortak Komisyon" toplantısı, Viyana'da gerçekleştirildi
Cevad Zarif, ABD'nin Avrupalı finans kuruluşlarına İran ile işbirliği konusunda güven vermeleri gerektiğini söyledi.
Yeterlilik belgesi alması gerekenlerin sadece 10’da 1’i alabildi. 26 Mayıs’ta yüz binlerce çalışan kanunen ‘çalıştırılamaz’ olacak. Çalıştırana da ceza gelecek. Sürenin dolmasına
Türkiye'nin bütün iç işlerine burnunu sokan ABD Büyükelçisi John Bass, yerli-milli üretimini arttıran Türkiye için 'Milli üretimin önemli olmadığını' söyledi.
Yemen Halk Direnişi lideri, ülkede bir yıldan fazla süredir devam eden iç savaşı sonlandıracak barış görüşmelerini İran’ın engellediğini söyledi.
Riyad'da “Nükleer anlaşmaya rağmen, İran’ın tutumuyla ilgili ciddi endişelerimiz hâlâ var” diyen ABD Başkanı Obama, kendilerinin ya da Körfez Arap ülkelerinin Tahran ile çatışma hâl