Partisinden ihraç edildiği açıklanan MHP'nin eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, itiraz başvurusunun kabul edildiğini ve kararın mahkeme tarafından iptal edildiğini söyledi.
CHP Milletvekili Muharrem İnce, 2014 yılında katıldığı bir programda AK Parti'nin yüzde 49 oy oranını yakalaması halinde 'siyaseti bırakıp, tavuk beslerim' sözleri sosyal medyada yeniden
Yunanistan Başbakanı göçmen krizi hakkında görüşmek üzere önümüzdeki günlerde Ankara'ya üst düzey yetkililerle görüşmek üzere bir ziyaret gerçekleştireceği bildiridli
Tayyip Erdoğan, siyasetin en etkili oyun kurucusu olduğunu bir kez daha kanıtladı. 7 Hazirandan sonra koalisyon tablosuna soğuk bakıp tekrar seçimde ısrarcı oldu ve kazandı.
Türkiye 5 ay sonra yeniden bugün sandık başına gitti. Dış basın ise seçimi yakından takip etti.
Doğu illerinde oy verme işlemleri sabah 07:00 itibariyle başladı. İlk oy kullananlardan birisi Gayretli ailesi oldu. Sabah erken saatlerde oy kullanacakları okula gelip görevlileri bekleyen Seh
Yurt içinde ve dışında yaptıkları toplantılarda tek hedeflerinin AK Partinin oylarını iptal ettirmek olduğunu Akitin deşifre ettiği Soros destekli Oy ve Ötesi oluşumunun, sandık
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partiye, Recep Tayyip Erdoğana oy vermeyin yazan İngiliz The Economist Dergisine isim vermeden tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye sınırında canlı bombaların yakalandığını belirtti.
ABD senatosu aldığı kararla, hükümete vatandaşlarını takip etme ve gözetleme yetkisi verdi.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, mülteci krizine ilişkin Avrupa Birliğini ikiyüzlülükle suçlayarak Avrupa Birliğinin üyesi olmaktan utanç duyduğunu söyledi.
Gaziantep'te polis ekiplerinin takip ettiği bir araçtan polis aracının içine el bombası atıldı. Bomba şans eseri patlamazken, saldırıyı gerçekleştirenler yakalandı.
Antalya'da, HDP'nin 'İnadına barış inadına HDP' pankartının altında kalan şehidin tabelasını ailesi, spiral ile kesip eve götürdü.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye 70 milyon dolarlık 'akıllı bomba' paketinin satılmasını onayladı. Amerikan Kongresi 15 gün içinde satışı iptal yönünde bir karar almazsa 1000 '
Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki mobilya üreticileri Türkiye tarafından üretilecek yerli otomobilden 500 adet almaya söz verdiler.