Bolivya-Şili sınırında gerilim yükseliyor. Bolivya, Şili'nin sınır hattında kurduğu askeri üssün tehdit oluşturduğunu açıkladı.
HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, 'İnsanlar bir evde birlikte yaşayamıyorsa komşu olsa daha iyidir. Şimdi durum komşuluğa doğru gidiyor' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, AB üyeliğinin Türkiye için stratejik hedef olduğunu söyledi. AB'ye terörle mücadelede kararlı bir tutum sergilem
İngiliz işçi partisi üyesi Pakistanlı Sadık Khan, Londra belediye seçimlerini kazanmasının ardından ilk icraat olarak Siyonist lobinin etkisi altında kalarak “Yahudi holokostunu anma” pro
İran Devrim Muhafızları Komutanlığına mensup Tuğgeneral Cevad Durbin, Suriye'nin Hantuman bölgesinde öldürüldü.
AFAD Başkanı Oktay, 'Kamplardaki çocuklarımızın, kız çocuklarının tamamı eğitimde. 80 bin öğrenci ve 3 binin üzerinde öğretmenimiz var.' dedi.
Gaziantep'te, 22 Ekim 2014'te güvenlik güçlerine teslim olan tutuklu sanık, "devletin birliğini ve ülkenin bütünlüğü bozmak" suçlarından müebbet hapis cezasına çarptırıldı
İsrail Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tümgeneral Yair Golan, Kudüs’te Holokost anma gününde yaptığı konuşmada İsrail'de Nazi Almanyasını andıran iğrenç şeylerin olduğunu söyledi.
MHP'de kazan kaynamaya devam ediyor. Parti yönetimi genel başkan adaylarını ‘markaja aldı’, ihraç için sebep aranıyor.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun bakanlarına talimat vererek susturulmasını istediği Şeyh Raid Salah, dokuz aylık hapis cezasını çekmek üzere yeniden işgal zindanlarında.
Daha önce Rusya ve İsveç’te temsilcilik açan PYD, Almanya'nın başkenti Berlin'de de bir büro açtı
Nükleer programını BM denetimine sokup Batı ile anlaşan İran bu kez balistik füze testleriyle gündemde. Tasnim haber ajansının haberine göre, Tahran yönetimi iki hafta önce orta menzilli
Tam insanın ruhunu yitirdiği, çöle mahkûm edildiği, manevî bir çukurun eşiğine sürüklendiği bir zaman diliminde, bizim insanlığa sunabileceğimiz, insanlığın susuzluğunu, manevî bo
Alman Bild gazetesinin haberine göre, Türkiye ile AB arasındaki geri kabul anlaşmasının iptal edilme ihtimali bulunuyor.
PKK yanlılarının 6-7 Ekim'de vahşice çocuklarını katlettiği anneler, 'Analar ağlamasın' diyenlerin samimiyetine inanmadıklarını belirttiler.