İstanbul'da pazar günü yapılacak CHP mitingi nedeniyle ücretsiz ulaşım uygulaması yeniden uzatıldı
Darbe destekçisi İstanbul Eczacı odası, yayınladığı bildiride darbe girişiminden sonra sokağa çıkıp demokrasiye sahip çıkan kahraman halkı 'terörist' ilan etti.
Genelkurmay Başkanlığı bugün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili olarak geniş bir açıklama yaptı. O gece yaşananların ayrıntılarının da verildiği açıklamada cuntacı darbe girişimin
FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen, darbe girişimine saatler kala Twitter üzerinden teröristlerine darbe talimatı verdi.
Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, 15 Temmuz akşamı cuntacılar tarafından rehin alınıp Akıcılar Üssü'ne götürülmüştü. Özel Harekatçıların operasyonuyla kurtarılan Org. Akar,
Fethiye'de, darbe girişiminin yaşandığı gece sela okunan bir caminin elektriğinin başka camide görevli imam tarafından kesildiği anlaşıldı.
Düzce’de darbe girişimine tepki amacıyla sela okuyan köy imamını darp eden muhtar tutuklandı.
FETÖ'nün yönetime el koyma girişimi sırasında, hain askerler Boğaziçi Köprüsü'nde halkın üzerine ateş açtı.
Murat Bardakçı, kendi kimliğimizden uzaklaştığımız için sela okuyanlara saldırı gibi abuk sabuk şeylerin olduğunu söyledi.
Darbecilere karşı kamyonuyla Taksim'e giden 50 yaşındaki kadın, "Ben resmen savaşa gittim. Çok büyük duygularla oraya gittim." dedi.
Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından bir helikopterle Yunanistan'a kaçan 8 asker Dedeağaç'ta hakim karşısına çıktı.
TSK'dan yapılan açıklamaya göre, "Bu zilleti ve rezaleti, Türkiye Cumhuriyeti Devletine, mazisi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerine ve asil milletimize yaşatan alçaklar en ağır
Olağanüstü hal ilanına ilk tepki Almanya’dan geldi. Oysa Almanlar 2,5 yıl önce kendi yaptıkları olağanüstü hali gündeme bile getirmediler.
15 Temmuz darbe girişiminde millete kurşun yağdıran 124 general ve amiral gözaltına alındı. Bu askerlerden, cuntacıların Genelkurmay Başkanı Akın Öztürk, Orgeneral Adem Huduti ve Korgen
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı oteldeki saldırıyı koordine eden Tuğgeneral Gökhan Sönmezateş, "Cemaat tarafından kandırıldım" dedi.