Uluslararası Af Örgütü, 6 sivilin ölümüne yol açan hava saldırılarında ABD yapımı bomba kullanıldığını bildirirken, bu durumun Trump hükümetinin uluslararası hukuku ihlal suçuyla
ABD Hava Kuvvetleri’ne ait B-1B bombardıman uçaklarının Kuzey Kore’nin doğu sınırının bitişiğindeki askerlerden arındırılmış bölgenin çok yakınından geçtiği bildirildi.
Çavuşoğlu:- 'Bosna Hersek'te ve bu bölgede barış ve istikrar temin edilmediği takdirde küresel barış ve istikrarı da temin etmek mümkün değildir'- Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı
Terör örgütü PKK/PYD, Suriye'nin en zengin petrol sahalarının yer aldığı Deyrizor ilinin kuzeydoğu kırsalındaki en büyük gaz üretim tesisinin kontrolünü ele geçirdi.
Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşüyor
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü.
AK Parti İstanbul Milletvekili Bozkır, "Irak Bölgesel Kürt Yönetimi referandumu yaptığı zaman, Irak Anayasasına aykırı hareket içinde olmuş olacaktır." dedi.
Rejimin, muhaliflerin kontrolündeki Doğu Guta'daki Ayn Terma beldesini ele geçirmek amacıyla saldırıları sürüyor.
IKBY'nin resmi olarak başlayan bağımsızlık referandumu için bastırdığı afişlerde Türkiye'den bir toprak parçası da 'Kürdistan'a dahil edildi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül referandumuna destek veren Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB), referandumun ertelendiğini iddia etti.
F-35 Müşterek Taarruz Uçağı (JSF) projesinin denetimi için paydaş 7 ülkenin sayıştay temsilcileri Türkiye'de bir araya geldi.
Almanya'nın başkenti Berlin'deki bazı belediyelerin, Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerince okullarda verilen Türkçe derslerine yönelik yeni düzenlemeleri velilerin tepkisini çekti.
Üsküdar'daki evlerinde öldürülen Suriye'nin önde gelen muhalif aktivisti Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Anne-k�
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın S-400'lerden sonra balistik füzeler için adım atılması gerektiğini söylemesi, Yunan medyasında geniş yer buldu.
Mesud Barzani, "Tehdit dilini kullanan Türk yetkililere bu mesajımın açık bir şekilde ulaşmasını istiyorum. Biz ne yaptık?" dedi.