Adana'da 15 Temmuz 2016'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde gözaltına alınıp serbest kalan örgütün 'Hava
Sudan'ın Türkiye'ye yönelik teklif ettiği 15 TL'lik ete yönelik Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan bir değerlendirme geldi.
Cumhurbaşkanı adayı hukukçu Halid Ali, 2018 seçimleri için "olağanüstü halin kaldırılması ve devlet organlarının tarafsız olması" talebinin de bulunduğu 10 maddelik garanti istedi.
İsrail meclisi Knesset Koruma Biriminin, İsrail cezaevindeki Filistinli tutukluların ailelerine "ırkçı" saldırıda bulunan Likud Partisi Milletvekili Oren Hazan'a takviye koruma sağlanması ka
Cumhurbaşkanlığı himayesinde Kudüs Platformu tarafından hazırlanan sahne gösterisi, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi
Hizb-ut Tahrir davalarında, bu zamana kadar imzası olan 50 hakim ve savcının terör örgütü üyeliğinden tutuklandığı, 6 kişinin de yurtdışına kaçtığı bildirildi.
Milli Eğitim Bakanlığınca ilahiyat fakültesi mezunlarının din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak atanabilmesinin önünde herhangi bir engel kalmadığı bildirildi.
AB, Rusya Devlet Başkanlığı seçimlerinde muhalif Navalnıy'ın adaylığının reddedilmesinin, siyasi çoğulculuk ve demokratik seçim ihtimaline 'ciddi şüphe' düşürdüğünü açıkladı.
TSK unsurlarından oluşan yeni bir grup, Udeyd Hava Üssü'ne ulaştı.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) ihraç ettiği petrol gelirlerinin oradaki memurların maaşlarını ödemeye yeteceğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan, Çad'ta yaptığı konuşmada, 7 anlaşmanın imzalandığını bildirdi.
Suriye'deki muhalifler, Hama'nın doğusunda Beşşar Esed rejimine ait bir savaş uçağını düşürdüklerini açıkladı.
Mescid-i Aksa vaizi Arif, "Bugüne kadar camilerimizde ezanlarımız okunuyorsa, bugüne kadar o mübarek mekanlarda secdeye gidebiliyorsak önce Rabbimize sonra da Türkiye'ye borçluyuz." dedi.
TSK, Yüksekova’da teröristlerce yapılan sızma girişimine karşılık verilmesi sonrası 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Arap Baharı sürecinin fitilini ateşleyen Tunus, karşı devrim, iç savaş, askeri müdahalelere kurban giden diğer Arap ülkelerinin aksine, demokratik geçiş sürecini başarıyla sürdüren so