Türkiye'nin İncirlik Üssü'nü ziyaret etmek isteyen Alman vekillere izin vermemişti. Almanya'dan konu ile alakalı açıklama yapıldı.
İlk yazıyı 17 Ekim 2016 tarihinde yazmıştım. “15 Temmuz Şehitler Köprüsüne yeni gişe” başlığındaydı yazı...15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi sonrası ortaya çıkan ‘Milli bi
Öyle anlaşılıyor ki bu defa Bahçeli’nin idam konusunda acelesi var. Bu işin bir an önce halledilmesi için AK Parti’ye yaptığı çağrı gerçekten ürkütücü: “MHP buradadır, bu bahsin
IŞİD'in sınırdan geçirdiği beş militanına dört HDP milletvekilini öldürtmek için plan yaptığı ortaya çıktı.
ABD’liler farkında değiller ama, yakında görürler, içlerine aldıkları, işbirliği yaptıkları hem FET֒cülerden bazıları, hem de PKK, PYD’liler aldatıldıklarını anladıklarında k
Amerika Birleşik Devletleri’nin 2. Dünya Savaşı’ndan sonra giriştiği yahut başkaları üzerinden yürüttüğü askerî operasyonlar genellikle Washington’da yapılan hesapların içine tük
Trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alper'in de içinde bulunduğu otomobille çarpışan kamyonun sahibi gözaltına alındı.
Pakistan'ın güneybatısında düzenlenen bombalı saldırıda 25 kişi hayatını kaybetti, aralarında bir milletvekilinin de bulunduğu 30'dan fazla kişi yaralandı.
Yayında 'AK Parti milletvekili aday adayı avukat Murat Efe'nin hakim olarak atandığını' söyleyen Fatih Portakal'a, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan tepki geldi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'a yönelik silahlı saldırının ardından tutuklu olan Alparslan Sargın'ın, şartlı tahliyesine karar verildi.
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde 'Yunan diye bir millet yok, Müslümanlar dahil Anadolu’da yaşayan herkes Rum, burası Roma' dedi.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, açığa alınan ve ihraç edilen FETÖ'cü sayılarını açıkladı. Milletvekilleri ile ilgili soruyu yanıtlayan Canikli, 'O örgüte mensup, gizli bırak
CHP'nin 4 milletvekili KHK'yla işten çıkarılan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'ya destek olmak için açlık grevine başladılar.
Eğri oturup doğru konuşmalıyız, bizim modernleşme diye bir derdimiz var ve bazılarımız onu batıcılaşma sanıyor ve büyük bir yanılgı içindeler. Milli Mücadele'nin bizi kendilerine be
Tuhaf ve çok kadersiz bir coğrafya bu. Dikkâtli okuyucu hemen anlamıştır; Balkanlar, Anadolu ve Mezopotamya'dan bahsediyorum. Roma ve Osmanlı Barışı'nın ardından iflâh olmadı. Çözülme