Kırıkkale'de, Kızılırmak Nehri'nde bir balıkçı tarafından fark edilen cisimlerin, özelliğini yitirmiş eğitim bombaları olduğu öğrenildi.
Ankara'daki 2. Dünya Kırım Tatar Kongresi'nde konuşan Ukrayna Devlet Başkanlığı Kırım Tatar İlişkilerinden Sorumlu Yetkilisi Mustafa Cemilev, Ukrayna yönetiminin Müslüman askerlerden ol
Amerikalı bilim insanları, geliştirdikleri bir implant sayesinde farelerin hareketlerini uzaktan kumandayla kontrol edebilmeyi başardı.
Mimar Sinan'ın Budin'deki eserlerinden olan Toygun Paşa İle Mustafa Paşa camileri kiliseye çevrildi.
Türkiye’nin doğusunda otuz yılı aşkın süren çatışmalar 2,5 senelik 'barışın' ardından yeniden başladı. Art arda gelen ölüm haberleri ve kentlerden akşam saatlerinde yükselen eylem
Almanya'da yayın yapan netzpolitik.org adlı internet portalında çalışan gazeteciler hakkında Federal Savcılık tarafından ‘vatan hainliği' suçlamasıyla soruşturma açıldı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Dünya basınının Filistin'de diri diri yakılan bebeğe, aslan Cecil'e yer verdiği kadar bile önemsememesi tepkilere neden oldu. İngiliz milletvekili Galloway, bu durum için, "Çünkü Filistin
Her yıl üniversitelerden mezun olan binlerce genç iş arayanlar kervanına katılıyor. Yeni mezun tecrübesiz gençler için bazı sektörlerde daha fazla iş fırsatı bulunuyor.
Bu toprakların tarihine, varoluş şartlarına giydirilen deli gömlekleri sadece kültürel değişimle sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda strateji hesaplarının, büyük oyunların meşrulaştır
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Elde silah, ağızda demokrasi bir arada olmaz. Silahla demokrasi yan yana yürümez" dedi.
Bakan Eroğlu, PKK yönelik operasyonlara ilişkin 'Bunların inlerini, Kandillerini tamamen imha edeceğiz' dedi.
Yahudi yerleşimcilerin kundakladığı evde yanarak hayatını kaybeden Filisintinli bebek için tüm dünyada tepkiler çığ gibi büyüyor.
Danıştay, Taksim'e cami ve katlı otopark gibi projelere dayanak oluşturan Beyoğlu imar planlarının iptaline ilişkin kararı bozdu.
İsrailli sivil işgalcilerin evini ateşe vermesi sonucu hayatını kaybeden Filistinli bebek toprağa verildi