Cezaevindeki örgüt üyeleri ve FETÖ tabanına moral vermek için duruşmalarda her şeyi inkâr eden teröristler için yolun sonu geldi. 15 Temmuz’dan itibaren pişmanlık duyarak bildiklerini an
Gezi olaylarında nasıl ağaç bahane edildiyse bu grupların yıkıcı faaliyetleri için de ağaç benzeri bahanelere ihtiyaçları vardır, bunu da ararlar ve bulurlar, ama ilgililer unutmasınlar
Katar bir benzin istasyonuydu; Son 20 senede hatırı sayılır bir devlet haline geldi.
11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi Twitter hesabı Abdullah Gül@cbabdullahgul'den açıklamalarda bulundu.
Kılıçdaroğlu, Körfez ülkelerinin Katar’a uyguladığı kısıtlamalara değinerek, Onların arasındaki kavgaya bir unsur olarak girmemeliyiz.' dedi.
ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri, El-Tanf bölgesinde Esed yanlısı milisleri vurdu.
İran Devrim Muhafızları bugün gerçekleşen saldırıyla ilgili Suudi Arabistan'ı suçladı.
Tunus Eski Başbakanı Hammadi el-Cibali, Katar ile ilgili gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yaptı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk-İslam kültür mirasının önemli unsurlarından mevlevi mukabelesi ya da Ayin-i Şerif olarak adlandırılan Sema ayininin aslına uygun şekilde korunması,
Danimarka’nın Rodby kentindeki feribotların hepsi boşaltılırken, Danimarka ve Almanya arasındaki tüm feribot trafiğinin de telefondan gelen bir tehdit üzerine durdurulduğu bildirildi.
Myanmar ordusuna ait 116 kişiyi taşıyan askeri uçağın radardan kaybolduğu açıklandı. Yetkililer denizde uçağın enkazına rastlandığını aktardı.
Uluslararası Af Örgütü'nün Türkiye'deki yönetim kurulu başkanı Taner Kılıç FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bölgedeki her türlü gerilim, en son Katar ve Suudi Arabistan arasında ortaya çıkan bu gerilimler, Türkiye'yi de birinci derecede etkiliyor." dedi.
Katarla ilişkilerini koparan Birleşik Arap Emirlikleri, sosyal medya veya diğer platformlarda, Katar'a karşı olumlu bir yorum yapan vatandaşlarına 15 yıla kadar hapis veya 136 bin dolar para c
Alman kabinesi İncirlik'ten çekilme planını onayladı.