Eski Şanlıurfa milletvekili Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu'nun annesi Süreyya Karahan'ın yaşamını yitirdiği bildirildi.
Sınav ücretini belirlenen sürede ödemediği için kaybettiği LYS'ye girme hakkını, Kamu Denetçiliği Kurumuna yaptığı başvurunun ardından yeniden kazandı.
Türkiye’nin önemli markaları Arap ülkelerinin radarında. Katar ve Dubai’den peş peşe gelen bayilik başvuruları bu markaların yöneticilerini mutlu ediyor.
İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine yönelik intikal kapsamında askeri hareketliliğin yaşandığı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, sınır hattında da yoğun güvenlik önlemi alındı.
53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla yarın bazı yollar trafiğe kapatılırken, alternatif güzergahlar belirlendi.
Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Yalova 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi'nde konuştu. Kılıçdaroğlu'nun İdlib'le ilgili sözlerini sert bir dille eleştiren Yıldırım, "Bizim boş lafl
Irak Ordusu, Kerkük’ü işgal eden Peşmerge'ye 48 saat süre tanırken, 700 PKK'lının daha şehre girdiği iddia ediliyor.
Kenya'nın Turkana eyaletinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir yatılı okula gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu 6'sı öğrenci, 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Taksim’de yapılan caminin yapımına devam edilirken, cami inşaatının son durumu havadan görüntülendi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Filistin Ulusal Uzlaşı Anlaşması hakkında yazılı bir açıklama yaptı.
İnönü Üniversitesinde, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Gıda ve Beslenme ile Kanser Çalışma Grupları tarafından organik ürünler ve sağlık konulu 'Gıda Güvenliği' sempozyumu düzenl
Barzani'ye yakınlığıyla bilinen cep telefonu operatörüne saldırı düzenlendiği bilgisine ulaşıldı.
IMF Avrupa Departmanı Direktörü Poul Thomsen, katıldığı toplantıda Türk ekonomisinde bu yıl hızlanma olduğunu belirtip bunda hükümetin genişlemeci politikalarının etkili olduğunu sö
Meclis eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreniyle yeniden dünyaevine girdi.
Dün tahliye edilen Suriyeli pilot Sufhan'ın, Yayladağı sınır kapısından Suriye'li yetkililere teslim edildiği bildirildi.