Tunus'un güney batısındaki Kasrin vilayetinde 19 Ocak'ta başlayan işsizlerin gösterileri ülke genelinde yayılıyor.
Sudan Dışişleri Bakanı İbrahim Ghandour, "İsrail bölge için oldukça önemli bir aktör, ilişkileri geliştirmek için çalışıyoruz" dedi.
İran’a karşı uygulanan yaptırımların kalkmasının ardından Rusya ile İran arasındaki ilişkilerin daha karmaşık bir hale gelmesi bekleniyor.
Bilim adamları beyin aktivitelerini yazıya dönüştürecek bir çip geliştirdi. Askeri alanda kullanılması öngürülen çipin ileride felçli hastalar için de umut olacağı açıklandı.
Batman'da Suriyeli mültecilerin evine hırsızlık amacıyla giren şahıslar, yaşlı bir kadını önce boğazını keserek öldürdü, ardından kolundaki bilezikleri almak için bileklerini kesti
Batman'da Suriyeli mültecilerin evine hırsızlık amacıyla giren şahıslar, yaşlı bir kadını önce boğazını keserek öldürdü, ardından kolundaki bilezikleri almak için bileklerini kesti
AB Komisyonu, Avrupa Parlamentosu'nun (AP), başörtülü gazeteciden "başı açık fotoğraf çektirmesini" istemesinin kendilerini şaşırttığını, böyle bir uygulamalarının olmadığını b
Avrupa Merkez Bankası (ECB), piyasa beklentileri doğrultusunda faiz oranlarında değişiklik yapmadı.
İngiltere’nin Middlesbrough kentinde mültecilerin yerleştirildikleri evlerin kapılarının çoğunun kırmızı olması ülkede tartışma konusu oldu.
İsrail, Filistinlilerin Batı Şeria’nın Hebron bölgesindeki inşaatlarda çalışmasını yasakladı.
Mağlubiyetimizin sebebi dünyayı talep etme biçimimizin farklılığından ileri geliyordu, dünyaya yüklediğimiz anlamın farklılığından değil. Sembollerimizden vazgeçmedik ve fakat sembol
İran'ın dini lideri Hamaney, ABD'li denizcilerin gözaltına alınmasıyla ilgili Devrim Muhafızlarına teşekkür edip "Doğru şeyi yaptılar" dedi.
Şemdinli'de PKK'nın iki defa ateşe verdiği okulun öğrencisi Siden Gül, TEOG Türkiye birincilerinden oldu.
BM’nin Şam ofisinde çalışan yetkili Esed’in zulmünü ve kendilerine yaptığı baskıyı ortaya çıkardı. Madaya’yı aylar öncesinden bildiklerini söyleyen yetkili, “Hazırladığımız i
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İngiltere'nin başkenti Londra'daki temasları çerçevesinde bazı İngiliz gazetelerinin temsilcileriyle bir araya geldi.