İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'ndeki (UNESCO) daimi temsilcisine İsrail'in UNESCO'dan çekileceğini resmi olarak bildirmesi tal
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs konusunda Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü.
Müslümanlar ile Hristiyanların Kudüs konusundaki görüş birliğine dikkati çekmek için 'Noel Baba' kostümü giyen Filistinli genç, İsrail askerleri tarafından vuruldu.
Pakistan Sınır Muhafızları ile teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker hayatını kaybetti.
İsrail askerlerinin, Gazze sınırında ABD’nin Kudüs’ü "İsrail’in başkenti" olarak tanıma kararına tepki için düzenlenen gösterilere müdahalesinde bir Filistinlinin şehit olduğu, 2 ki
Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Adebahr, "Biz, Türk hükümetiyle görüşmeleri devam ettirmeye ve ilişkilerimizdeki gerilimin azaltılmasına doğru gidilmesine hazırız"
Bitcoin, merkez bankası başkanlarından eleştirileri sonrası 4 günde yaklaşık 8 bin 500 dolar düştü.
Suriye Geçici Hükumeti Savunma Bakanlığı ve Özgür Suriye Ordusu ÖSO, Türk Hükumetinden Albay Abdul-Hamid Zekeria’yı kendilerine teslim etmesini istedi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP milletvekili Garo Paylan'ın Türkiye aleyhine attığı iftira sonrası savcılık soruşturma başlattı. Paylan, Türkiye'nin dünyada itibarını düşürm
Türkiye'nin liderliğinde, dünyada görülme sıklığı azalan ancak bazı ülkelerde artış gösteren HIV/AIDS ile mücadelede bölgesel iş birliği yapılacak.
Dışişleri Bakanlığı'ndan Astana toplantısına ilişkin yapılan açıklamada, "Suriye muhalefetinin Astana toplantılarından en önemli beklentilerinden birini teşkil eden ve uzun süredir As
Ramallah'ta Cuma namazı sonrası İsrail askerleri Filistinli göstericilere müdahalede bulunmaya başladı. Yaralıların olduğu öğrenildi.
IŞİD tarafından Irak'a kaçırılan 7 yaşındaki Alparslan, Başbakan Binali Yıldırım'ın girişimleriyle kurtarıldı. Filmleri aratmayacak operasyonla Türkiye'ye getirilen Alparslan, 3 yıld
AİHM, FETÖ üyeliğinden tutuklu bulunan eski hakimin başvurusunu, açıkça dayanaktan yoksun olduğu ve iç hukuk yollarının tüketilmediği gerekçesiyle kabul edilemez buldu.
OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu, meslekten ihraç edilenlere ilişkin ilk kararını verdi