Katar Başsavcısı, Mayıs ayında Katar haber ajansının hacklenmesiyle ilgili beş şüphelinin Türkiye'de gözaltına alındığını açıkladı.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül TRT Haber'de canlı yayınlanan programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Gül FETÖ ile mücadelenin kararlı şekilde sürdüğünü belirtti.
Kırgızistan meclisinde yapılan oylama sonucu ülkenin yeni başbakanı 40 yaşındaki Sapar İsakov oldu. Oylama ile hükümet programı, yapısı ve bakanlar kuruluna da onay verildi.
Musul'da DEAŞ tarafından öldürüldüğü tahmin edilen 500 tutuklunun cesetlerinin yer aldığı iki toplu mezar ortaya çıkarıldı.
Görünen o ki, AK Parti, mevcut şartlarda kolay kolay yakasını ne BÇG’den kurtarabilirdi, ne de FET֒den. Amma, Allah önce FET֒nün başına BÇG’yi bela etti, sonra da FET֒yü BÇG’n
Bu nedenle geçtiğimiz günlerde Sudan Başbakan Yardımcısı ve Yatırım Bakanı Mübarek El-Fadıl’ın bir televizyon kanalında İsrail ile ilişkiler ve Filistinliler hakkında söyledikleri �
Malazgirt Zaferi, müslümanların tarihinde çok önemlidir. Ama, tarihi şahsî hayatlarını esas alanlar, , geçmişi bir masal ve hikaye yumağı gibi sözkonusu ettiler.
Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) bağlı sınır birlikleri, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin Afrin'deki mevzilerini vurdu
Bu yazı, Mursi ailesinin feryadına ve çığlığına bir cevap olarak yazıldı aslında. Ortadoğu’daki mevcut karanlığın, sadece yazıp-çizerek aydınlığa kavuşmayacağını görmekle ber
Sovyetlerde eskiden kahraman olup, sonra ‘hain’ ilan edilenler eski mühim fotoğraflardan çıkarılır, hatta onlarla ilgili övücü eski gazete manşetleri bile arşivlerden değiştirilirdi.
Klasik İslâmî kaynaklarda tefsir ile te’vil arasında kategorik bir ayrıma gidilmiş, tefsirin “ilâhî maksat ve muradın ne olduğu hususunda kesin konuşmak”, te’vilin ise “ayetlerdeki muh
Suriye sınırındaki birliklere takviye olarak gönderilen obüs ve tank yüklü tırlar Kilis'e ulaştı.
Rakka'da tamamen sıkışan IŞİD militanları, kentin güneyinde bulunan Ma'adan kasabasında rejim güçleri ile şiddetli çatışmaya girdi.
Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri'nin mal varlığı bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.
Dolar/TL 3,4581 ile 14 Aralık 2016 tarihinden bu yana en düşük seviyesine geriledi.