Katar Emiri TAl Sani, bazı Arap ülkelerinin ülkesi ile ilişkilerini kestiği 5 Haziran'dan bu yana ilk yurt dışı turu sonrası Doha'da coşkuyla karşılandı.
Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde polisin operasyonu ile cezaevi firarisi kadın yakalandı.
Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, herhangi bir tarihi eseri bulunduğu orijinal yerinden almanın hoş görülemeyeceğini vurgulayarak "Batıda birçok müzede sergilenen o eserlerin anında ça
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde sıkıştırılmış ahşap palet yakıtı üretilen bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
Almanya'da yapılan genel seçimlerde Neo-Naziler, 2. dünya savaşından bu yana ilk kez parlamentoya girdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran Cumhurbaşkanı Ruhani'yle telefonda ikili ilişkileri ve IKYB'nin referandum kararını görüştüğü bildirildi.
Almanya’daki genel seçimin galibi Başbakan Angela Merkel’in liderliğindeki Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) oldu. Sandık çıkış anketine göre Hristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) yüz
IKBY Başkanı Barzani, TSK'nın sınırda gerçekleştirdiği askeri tatbikat ile ilgili açıklamada bulundu.
Bence bizim Kürtlerin yüzünde sıcaklığı hissedilecek bir. askeri hamlenin uzun vadede kimseye yararı olmaz. Bugün döversiniz, yarın döversiniz, ama sadece öfkenin ve hesaplaşma duygusunu
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Yaşadığımız çağın devasa sorunlarını, Kur'an-ı Kerim'in çağlar üstü mesajı ve esenlik ilkeleriyle ancak çözebiliriz." dedi.
Başbakan Binali Yıldırım Ankara'da Mamak Kongresi'nde konuştu. 25 Ağustos'ta gerçekleştirilecek bağımsızlık referandumunu sert dille eleştiren Yıldırım "Kuzey Irak referandumu yok hük
Osmaniye'de 2. yüzyılda Romalılarca manastır olarak inşa edilen ve sonraki süreçte camiye çevrilen ancak 1924'ten bu yana ibadete kapalı olan Ala Cami, restorasyon çalışmalarının tamamla
Hakkari Valiliği, merkez ile Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova ilçelerindeki 31 bölgenin 15 gün süreyle "özel güvenlik bölgesi" ilan edildiğini duyurdu.
Hakkari'de PKK'ya yönelik operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin, 2011'de BDP Nusaybin İlçe Başkanlığı yapan Ali Damar olduğu tespit edildi.
ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği, "anayasaya aykırı" referandumun düzenlenmesi halinde bölgede karışıklık çıkabileceği uyarısı yaptı.