MTV'ye yapılan artışın ardından gelen tepkilerle ilgili açıklama yapan Naci Ağbal, "Vatandaşın tepkisine hak veriyorum" dedi.
Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada FETÖ'cülerin ailelerinden kendisine ulaştırılan mektuplarla ilgili açıklamada bulundu.
İstinye Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Caşın, İKBY'deki gayrimeşru referandum hakkında, "Barzani'nin yaptığı cehennemin kapsını açmaktır. Bu da yeni b
Örebro kentinde kundaklanan camiyi ziyaret ziyaret eden Kral Gustaf, İsveç'te herkesin özgür biçimde ibadet etme hakkına sahip olduğunu belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere bugün Ankara’ya geliyor. Gündemde Astana ve Suriye’deki çatışmasızlık bölgeleri ile Barzani’nin gayrimeşru ref
'Suriyeliler, Türkiye ekonomisine, oluşturdukları yük kadar da iş gücüyle ciddi bir dinamizm kattı' diyen TYB Gaziantep Başkanı Mustafa Yıldız, 'Yine de mülteci meselesini 'ekonomik' boyu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın istifa etmesinden sonra AK Parti’de düzenlenen iki kritik toplantıda belediyelerle ilgili çalışmalar değerlendirildi. 2019
TRT'de yayınlanan 'Payitaht Abdülhamid' adlı televizyon dizisi, Fransız kanalı'nda yayınlanan '28 Dakika' programında tartışma konusu oldu.
Kerkük kentinde, Irak Türkmen Cephesi Kale Bürosu ile Türkmen Cephesine bağlı Fazıl Antika Kültür Derneğine silahlı saldırı yapıldı.
ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesinde düzenlenen oturumda Burma'nın katilamlarından kaçan Arakanlı Müslümanlara destek verilirken, ordunun etnik temizlik yaptığına dikkat çe
Sudan'daki "Rohingya Azınlık Konseyi" üyesi Abdullah Hafız'ın, Arakanlı kadınlar ve kız çocuklara yönelik cinsel istismarın kabul edilemez olduğunu söyledi.
Irak Yüksek Yargı Konseyi, Anayasaya aykırı olmasına rağmen bağımsızlık referandumu düzenleyen IKBY yetkilileri hakkında soruşturma başlattı.
Başbakan Binali Yıldırım, Irak Başbakanı Haydar el İbadi ile görüştü.
CDU/CSU partileri, ülkenin mevcut Maliye Bakanı Schaeuble'yi Federal Meclis Başkanlığına aday göstereceklerini duyurdu
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, test sürüşü sonrasında kendisini karşılamak üzere toplanan hemşehrilerine hitap etti.